Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Геймърска мишка Logitech G502 HERO LIGHTSPEED Wirelessна ниска цена с бърза доставка

Геймърска мишка Logitech G502 HERO LIGHTSPEED Wireless

Продукт № 217082
Категория: Мишки
Производител:
Модел:
G502 HERO Wireless
Тип свързване:Кабел USB 
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА
На склад в: София

242.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Геймърска мишка Logitech G502 HERO LIGHTSPEED Wireless


Logitech G502 HERO LIGHTSPEED Wireless

LIGHTSPEED WIRELESS
G502 е икона, която превзема класациите през всяко поколение и е избор на истински сериозни геймъри. Сега G502 се присъединява към редиците на най-добрите безжични мишки в света с пускането на G502 LIGHTSPEED. С технологията си LIGHTSPEED е ултра-бърза и надеждна, като се ползва с доверие от страна на esports професионалисти. G502 LIGHTSPEED също така притежава HERO 16K сензор от следващо поколение и е съвместим с POWERPLAY. С това цялостно модернизиране на технологията G502 LIGHTSPEED все още запазва същата любима форма и постига 7-грамово намаление на теглото.

ИКОНАТА Е ПРЕОТКРИТА
G502 LIGHTSPEED е проектирана да бъде най-добрата G502 мишка, която някога е била създавана. Разполагате със същия идентификатор и набор от функции като оригинала, но е напълно реконструиран, за да включи най-новите иновации. Вътрешната структура притежава същия дизайн с тънка стена и усъвършенстван ендоскелет като PRO Wireless за намаляване на теглото от 7 грама. И същите водещи в индустрията безжични технологии: LIGHTSPEED, HERO 16K и POWERPLAY.

HERO 16K SENSOR
Следващия генерация сензор HERO 16K е способен на 400 + IPS скорост на проследяване в целия диапазон от 16 000 DPI и до 10 пъти по-висока енергийна ефективност в сравнение с предишните поколения. Резултатът е нашата най-висока производителност и най-отзивчив сензор за игра до момента, който също допринася за намаляване на теглото, поради супер-ефективния размер на батерията и съотношението с производителността.

POWERPLAY БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ
Играйте с LIGHTSPEED без ограничения. Непрекъснато зареждайте своя G502, докато сте в покой и играйте с решението за безжично зареждане POWERPLAY. Никога не се притеснявайте отново за живота на батерията.

LIGHTSYNC RGB ОСВЕТЛЕНИЕ
Пълен спектър, напълно адаптивни LIGHTSYNC RGB интелигентно реагират с вашия геймплей, звук или цвят на екрана. Настройте всичките си Logitech G RGB продукти за синхронизиране. Задайте осветление от ~ 16.8M цвята, за да съответства на вашата стая и платформа. Създайте свои лични RGB анимации. Вашият RGB, и много повече, е под вашия контрол, всички чрез безплатен софтуер Logitech G HUB.



Гаранционен срок: 24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.