Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Безжична мишка Logitech MX Anywhere 3S 910-006929 - графитенна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Безжична мишка Logitech MX Anywhere 3S 910-006929 - графитен

Продукт № 407423
Категория: Мишки
Производител:
Модел:
910-006929
Тип свързване:Безжична Bluetooth 
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

162.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Безжична мишка Logitech MX Anywhere 3S 910-006929 - графитен


  • Logitech MX Anywhere 3S е портативна безжична мишка, която ви позволява да работите и да се забавлявате с лекота навсякъде и по всяко време. Нейните малки размери ви гарантират, че може да я носите със себе си навсякъде, а ергономичната й форма ви гарантира удобна и комфортна работа дори след като сте я използвали в продължение на часове. Тя разполага с MagSpeed електромагнитен скролер, чиято прецизност ви позволява да спрете на даден пиксел и да скролнете през 1000 реда за една секунда. Освен това скролерът работи безшумно и ви гарантира ефикасност и лесна употреба. Мишката ви позволява да работите без подложка за мишка, тъй като ви осигурява прецизност върху различни повърхности, дори върху стъкло. Logitech MX Anywhere 3S е изключително енергийно ефективна – тя може да работи в продължение на 70 дни само след едно пълно зареждане. Освен това може да настроите мишката спрямо личните си предпочитания и да работите по-бързо и удобно в различни приложения като Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari, Zoom, Microsoft Teams, Word, Excel и PowerPoint.
  • Изпитайте изключителна гъвкавост със забележителна производителност. Усъвършенствана компактна мишка, която ви позволява да работите, където и да ви отведе работата. Сега с прецизност и отзивчивост от следващо ниво благодарение на 8K DPI проследяване на всякаква повърхност и тихо щракване.
  • Работете върху всякакви повърхности - дори стъкло 74 мм минимална дебелина на стъклото. с MX Anywhere 3S - сега с 8k DPI сензор, така че можете да покриете повече земя с фино движение.
  • С колелцето за превъртане Magspeed. 90% повече скорост и 87% повече прецизност със своите 2 режима: тресчотка и хипер бързо превъртане. (в сравнение с обикновената мишка Logitech)
  • MX Anywhere 3S въвежда тихо щракане - същото задоволително усещане, но с по-малко шум при щракане (от MX Anywhere 3) за по-малко разсейване и повече фокус.
  • Свържете се с до 3 устройства чрез Bluetooth на Windows, macOS, ChromeOS или Linux. Съвместим само с USB приемник Logi Bolt (приемникът не е включен). 12 Мишката не е съвместима с други USB приемници Logitech.
Производител:LOGITECH
Чувствителност:200-8000 DPI
Безшумен клик:Да
Батерия:500 mAh Li-Pol
Бутони:6 бр.
Свързване:Bluetooth
Сензор:8k DPI сензор
Технология:Оптична
Допълнителни:
  • Logitech MagSpeed скрол
  • До 3 свързани устройства
Цвят:Черен
Гаранция:
24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.