Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Микрофон Sandberg Настолен Микрофон - Streamer USBна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Микрофон Sandberg Настолен Микрофон - Streamer USB

Продукт № 318459
Категория: Микрофони
Производител:
Модел:
126-09
Гаранция:
60 месеца
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

64.52 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Sandberg Настолен Микрофон - Streamer USB


  • Sandberg Streamer USB Desktop Microphone е страхотен микрофон за висококачествен звуков запис за взискателния геймър и създател на видеоклипове. Изработен е от здрав метал и може да се използва или ръчно, или монтиран върху включения удобен статив. Свързва се с Вашият персонален компютър с помощта на USB порт и работи веднага, без нужда от инсталация на драйвер. Вид: Електретен кондензаторен микрофон. Насоченост: Еднопосочен. Честотна характеристика: 30 – 16,000 Hz. Чувствителност: - -38 +/-3dB. S/N съотношение: 70 dB. Максимално ниво на звуково напрежение: 120 dB. Sampling Rate: 192Khz/24bit. Волтаж: Захранва се от USB, DC 5.0V. Материал на основния корпус: Алуминий + ABS пластмаса

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.