Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Микрофон NGS Микрофон Singer Air, безжиченна ниска цена с бърза доставка

Микрофон NGS Микрофон Singer Air, безжичен

Продукт № 233135
Категория: Микрофони
Производител:
Наличност:ДА
На склад в: София

62.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+


Безжичен микрофон

  • Повече свобода на движението чрез безжична свързаност
    Когато използвате безжичен микрофон, това ви дава значително по-голямо спокойствие и възможност да се средоточите върху вашето представяне пред публика, тъй като елиминира ангажимента да внимавате за кабели. Така вие имате много повече свобода на движение и нямате граници до къде можете да се движите.

  • Бързо синхронизиране на звука
    Заради високото си качество, вие просто трябва да свържете безжичния приемник, прикрепен към входа на микрофона на всеки говорител. След това включете приемника и микрофона, а те автомарично ще се синхронизират едновременно.

  • Батерията издържа 6 часа
    С качествени батерии (2xAA 1.5V) този микрофон издържа до 6 часа, като това ви позволява да започнете и приключите вашето изпълнение или презентация безпроблемно.

  • Работи с повечето устройства
    Независимо от устройството - телевизор, тонколона, аудио миксер или друго - трябва то просто да е снабдено с 6.3 mm жак, за да може да се насладите на качеството на звука.

  • Може да видите декларацията за съответствие тук.
  • Може да видите инструкциите за употреба тук.

    Конектор:6.3 mm жак
    Гаранция [месеци]:24

  • * Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

    * Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.