Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Микрофон Високоговорител Jabra Speak 410 MS USB-Bluetoothна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Микрофон Високоговорител Jabra Speak 410 MS USB-Bluetooth

Продукт № 409682
Категория: Микрофони
Производител:
Модел:
7410-109
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
175.90 ЛВ

Високоговорител Jabra Speak 410 MS USB-Bluetooth


  • Вземете вашата конферентна зала навсякъде и по всяко време.
    Jabra SPEAK 410 е високоговорител, предназначен за офис професионалисти с ежедневна нужда от аудио конференции. Компактният му дизайн и калъфът за пътуване го правят лесен за пренасяне, а интегрираното управление на кабелите осигурява бърза настройка. Това е идеалното решение за спонтанни конференции и сътрудничество.
  • Jabra SPEAK 410 MS е оптимизиран за безпроблемна интеграция с Microsoft Lync. Просто свържете Jabra SPEAK 410 MS към вашия компютър и сте готови да направите първото си обаждане. Уникалните и интуитивни контроли за повикване в устройството ви позволяват да регулирате силата на звука, да заглушите и дори да отговорите или прекратите повикване. Външното звънене гарантира, че никога няма да пропуснете повикване. 
  • Професионално качество на звука
    Благодарение на усъвършенстваната цифрова обработка на сигнала (DSP), Jabra SPEAK 410 осигурява кристално чист звук с истинско широколентово качество на звука. Мощният високоговорител и вграденият многопосочен микрофон предлагат 360-градусово покритие, което позволява на участниците в конференцията да чуват и да бъдат чути.
  • Благодарение на 3,5 мм порт за слушалки и пълно дуплексно аудио, Jabra SPEAK 410 е идеален за разговори един към един и други функции като електронно обучение и слушане на възпроизвеждане на мултимедия от компютъра. Можете лесно да превключите към режим на частни разговори, за да не безпокоите колегите си в отворени офис среди.
Производител:JABRA
Мощност филтър:До 20 Watt
Тип:Стерeо 1.0
Изходи:USB A
Изходи:3.5 мм TRS жак
Диапазон:200 - 15000 Hz.
Чувствителност:48 dB
Регулируем ъгъл:Не
Регулируем ъгъл:Не
Бутон Mute:Да
Допълнителни.:Bluetooth
Материал:Пластмаса
Цвят:Черен
Тип:Преносими
Входове:3.5 мм. стерео жак
Гаранция:24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.