Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Микроскоп Bresser Junior 40–640xна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Микроскоп Bresser Junior 40–640x

Продукт № 353778
Категория: Микроскопи
Производител:
Характеристики:Цветен детски микроскоп. Включен е набор за експерименти. Увеличение: 40–640x
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

85.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Микроскоп Bresser Junior 40–640x

Цветен детски микроскоп. Включен е набор за експерименти. Увеличение: 40–640x


Детският микроскоп Bresser Junior 40–640x е най-добрият избор за първи микроскоп за любопитно дете. Този лесен за управление инструмент с вибриращ корпус ще ангажира вашето дете за доста време. Микроскопът е много лесен за използване; дава възможност за изучаване на прозрачни микроскопски проби и също така идва с интересен комплект за експерименти. Едно дете ще може да наблюдава готови за употреба микроскопски предметни стъкла и да наблюдава растежа на Artemia в люпилня. Комплектът включва и специални инструменти за самостоятелно приготвяне на микроскопски проби. Всичко това ще позволи на вашето дете да се почувства като истински учен!

Микроскопът Bresser Junior 40–640x е оборудван с три лещи на обектива, които позволяват диапазон на увеличение 40–640x. За да промените увеличението, не е нужно да спирате работата си на пауза – можете бързо да превключвате целите с помощта на въртящия се накрайник. Уникалната характеристика на този модел е неговият плъзгащ се окуляр с две позиции, който замества два окуляра с увеличение от 10 и 16 пъти – и е наистина лесен за използване. Вашето дете няма да има нужда да сменя окуляри; следователно те няма да се изгубят.

За да наблюдавате крилото на муха или клетките на лука, трябва да поставите тънка прозрачна проба върху кръглата платформа. Удобните скоби ще го задържат сигурно на място – няма да го изгубите от поглед след небрежно движение. Светлината, излъчвана от LED диоди (разположени под сцената), преминава през пробата, създавайки увеличеното изображение. Регулируемата яркост е много удобна функция – можете да направите осветяването по-интензивно за дебели и по-малко прозрачни проби и да правите друго, когато наблюдавате много тънки и много прозрачни секции. LED осветлението се захранва от батерии, което означава, че микроскопът може да се използва не само у дома и в училище, но и на открито.

Микроскопът Bresser Junior 40–640x се доставя с комплект за експерименти, който има всичко необходимо, за да направи първите наблюдения безпроблемни и вълнуващи. Можете да започнете с наблюдение на готови за употреба микроскопски проби, включени в комплекта, и след това да преминете към създаване на ваши собствени микроскопски предметни стъкла. В кутията ще намерите набор от полезни инструменти и подробно ръководство за потребителя с цялата необходима информация за микроскопи и наблюдения, както и описания на най-интересните експерименти.

  • Характеристика:

Детски микроскоп с наситен цвят на тялото
LED осветление
Регулиране на интензитета на осветяване
Издръжлив и лек корпус
Комплект за експерименти в опаковката

  • Комплектът включва:

Микроскоп Bresser Junior 40–640x
3 готови екземпляра
8 празни слайда
8 покривни стъкла
8 стикера за слайдове
Колба с мая
Колба със саламура
Люпилня за артемия (скариди в саламура)
3 колби
Микротом
Щипки
Капкомер
лупа
Мерителна чаша
3 АА батерии
Ръководство за употреба

Марка:Bresser GmbH, Germany
Гаранция, години:2
EAN:0611901514697
Размер на опаковката (Д x Ш x В), cm:28x15.5x17
Транспортно тегло, kg:0.86
Тип:Биологичен, светлина/оптичен
Глава:Монокулярен
Увеличение, x:40 – 640
Диапазон на увеличението:200x до 800x
Окуляри:WF10x-16x (две позиции)
Револверна глава:За 3 обектива
Характеристики на предметната маса:С щипки
Диафрагма:Дискова диафрагма
Фокусиране:Грубо
Тяло:Пластмаса
Осветление:Светодиодно
Регулиране на яркостта:Да
Захранване: батерии/вградени батерии:3 батерии АА (включени)
Потребителско ниво:За деца
Приложение:Деца (от 3- до 7-годишна възраст)
Място на осветлението:Долно
Метод за изследване:на светлото поле
Включен е набор за експерименти:Да

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.