Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Правила за участие в играта/томболата "Спечели Playstation 5"

1. Организатор на играта: Играта се организира от Новатех ЕООД, с адрес гр. София, жк. Дружба-2 бл.304 търговска зала 1.

2. Период на играта: Играта започва на 1 септември 2024 г. и приключва на 30 септември 2024 г. Участието е валидно само за поръчки, направени в този период.

3. Право на участие: В играта могат да участват всички лица, които са направили поръчка на стойност над 200 лв. в периода на играта и са си взели поръчката до 03 октомври 2024 г. Участието е автоматично и не изисква допълнителна регистрация.
Допълнително условие е да харесатe нашата Facebook страница - BestPC.BG

4. Награда: Един от участниците ще има шанса да спечели Playstation 5.

5. Обявяване на победителя: Победителят ще бъде обявен на нашия уебсайт и на Facebook страницата ни на 15 октомври 2024 г. Организаторът ще се свърже с победителя чрез контактната информация, предоставена при направата на поръчката.

6. Получаване на наградата: Наградата ще бъде доставена на победителя в срок от 5 работни дни след обявяването му. Победителят ще бъде помолен да предостави данни за доставка на наградата.

7. Допълнителни условия: Организаторът си запазва правото да променя правилата на играта по всяко време, като промените ще бъдат публикувани на уебсайта и Facebook страницата ни. В случай че победителят не отговори на нашите опити за контакт в срок от 7 дни след обявяването му, организаторът си запазва правото да избере друг победител.

8. Общи условия: С участието си в играта, участниците приемат тези правила. Организаторът не носи отговорност за технически проблеми, които биха могли да повлияят на участието в играта. Facebook не спонсорира, не подпомага и не е свързан с играта. Социалната мрежа е освободена от всякаква отговорност, свързана с играта.

Лични данни: Личните данни на участниците ще бъдат обработвани съгласно политиката за поверителност на Новатех ЕООД и ще бъдат използвани само за целите на тази игра.



Успех на всички участници! giveaway 2024 ps5

е