Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Клавиатура Redragon Gloria RGB Red Switch K664WOG-RGBна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Клавиатура Redragon Gloria RGB Red Switch K664WOG-RGB

Продукт № 413767
Категория: Клавиатури
Производител:
Модел:
K664WOG-RGB
Тип свързване:Кабел USB 
Кирилизация BDS:НЕ 
Комплект с мишка:НЕ 
Светеща клавиатура:ДА 
Геймърска клавиатура:ДА 
Тип на клавишите:Механични 
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

94.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Redragon Gloria RGB Red Switch K664WOG-RGB


Открийте ново измерение в гейминга с геймърската клавиатура Redragon Gloria с RGB подсветка! Тази най-нова генерация клавиатура предлага перфектната комбинация от производителност, стил и персонализация, идеална за играчи, които искат да доминират в конкуренцията.

  • Червени суичове: Насладете се на гладко и отзивчиво действие, идеално за бързи и точни игри.
  • Елегантен и здрав дизайн: Висококачественият бял пластмасов корпус предлага отлична издръжливост, а капачките на клавишите в бяло, оранжево и сиво придават модерен и персонализиран външен вид.
  • Без конфликт на всички клавиши (N-key rollover): Осигурява правилно записване на всички натискания на клавишите, независимо колко клавиши натискате едновременно, давайки ви пълен контрол по време на игра.
  • Отлична звукова изолация: Два слоя от 3.5мм Eva шумоизолационна пяна значително намаляват шума от натискането на клавишите за по-тихо и комфортно гейминг изживяване.
  • Персонализираща се RGB подсветка: Изберете от 16 режима на осветление, за да създадете уникална и персонална игрова атмосфера.
  • Разширени функции за игри: Деактивирайте WIN клавиша, за да избегнете случайни натискания по време на игра, използвайте 8-те мултимедийни клавиша за бърз контрол на музиката и мултимедийната среда.
  • Универсалност: Клавиатурата е съвместима с повечето суичове на пазара, давайки ви свободата да изберете предпочитания си тип операция.
  • USB Type-C свързаност: Модерната USB Type-C връзка предлага бърза скорост на трансфер и увеличена стабилност.
  • Ергономичен дизайн: Ергономичната форма и подвижната подложка за китки осигуряват повишен комфорт по време на дълги игрови сесии.
Производител:REDRAGON
Тип
  • Геймърска
  • Жична
Цифрова клавиатура:Не
Безшумно докосване:
Не
Switch на клавиатурата:Red Switch
Touch Pad:Не
БДС кирилизация:Не
Механична:Да
Мултимедийни бутони:Да
Подсветка:RGB
Програмируеми клавиши:Да
СвързванеUSB type-C
Гаранция:24 месеца
 
 

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.



е