Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Канцеларски продукт Тестови задачи по български език - Провери знанията си, за 5 клас, Булвест 2000на ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Канцеларски продукт Тестови задачи по български език - Провери знанията си, за 5 клас, Булвест 2000

Продукт № 244083
Категория: Канцеларски материали
Производител:
-
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

12.50 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+


„Провери знанията си по български език за пети клас“ е предназначено както за класна, така и за извънкласна работа на ученици от 5. клас. Изданието включва тестови задачи по проблеми от учебното съдържание в 5. клас, които са обединени в 11 теми. Преобладават задачите със структуриран отговор. Във всеки тест има и по няколко задачи със свободен отговор.

Целта на помагалото е да послужи като средство за проверка и оценка на знанията и на уменията на учениците по време на обучението през учебната година. Задачите са създадени така, че да съдействат за повишаване на езиковата култура на петокласниците. При разработването на тестовете авторите са използвали идеите, заложени в изпитните материали за Националното външно оценяване след 7. клас. Така учениците могат да започнат подготовката си още от 5. клас.










Тип:Учебно помагало
Клас:5
Предмет:Български език и литература
Издателство:Булвест 2000
Автор:Ангел Петров, Мая Падешка, Мариана Балинова

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.