Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

USB Хъб Baseus AcmeJoy WKJZ010013 4-портов USB-C към 3xUSB 3.0 + USB-C PD - тъмносивна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

USB Хъб Baseus AcmeJoy WKJZ010013 4-портов USB-C към 3xUSB 3.0 + USB-C PD - тъмносив

Продукт № 402491
Категория: USB Хъбове и контролери
Производител:
Модел:
WKJZ010013
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

63.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Baseus AcmeJoy WKJZ010013 4-портов USB-C към 3xUSB 3.0 + USB-C PD - тъмносив


  • Улеснете работата си с помощта на Baseus AcmeJoy 4-in1 hub! Устройството разполага с до 4 порта - 3 x USB 3.0, USB-C и вграден USB-C кабел. Позволява ви да прехвърляте данни със скорост до 500 MB/s и бързо зареждане на PD 100 W устройства. Освен това се отличава със стилен и иновативен дизайн.
  • USB 3.0 и USB-C портовете ви позволяват да прехвърляте файлове със скорост до 500 MB/s. Това ви позволява да прехвърляте големи файлове, снимки, видеоклипове или песни между устройства само за секунди. Нещо повече, можете също да използвате USB-C за незабавно подновяване на захранването, например на вашия лаптоп или таблет, благодарение на протокола за бързо зареждане 100W Power Delivery.
  • Хъбът ще бъде идеален за всяка ситуация - независимо дали у дома, на работа или в движение. Вашият смартфон поддържа ли OTG? Свържете преносимо устройство към него и удобно прехвърлете файловете или снимките, от които се нуждаете, на вашия смартфон. Или може би искате да улесните работата на таблета си? Просто свържете клавиатура и мишка, за да увеличите комфорта и ефективността на работата си.
  • Удобният и изключително лек дизайн на устройството означава, че винаги можете да го носите със себе си! Ще намерите и включен практичен калъф за лесно транспортиране и за защита от надраскване. Изработен е от здрав и устойчив на износване материал, който перфектно разсейва топлината от вътрешността на адаптера. Продуктът се отличава не само със своята функционалност, но и с модерен и уникален дизайн.
  • Устройството е оборудвано с функция Plug&Play. Какво означава това? Позволява ви лесно да свържете оборудване, без да инсталирате допълнителен софтуер - просто включете вградения кабел в съответния конектор на вашия компютър. Син, светещ индикатор ще ви информира за състоянието на устройството.
Производител:BASEUS
Модел:WKJZ010013
Интерфейс и портове:
  • 1 x USB-C PD
  • 3 x USB-A 3.0
Дължина на кабела:14 см.
Зареждане:PD 100W
Размери (Ш x Д x В):118 х 45 х 15 мм.
Цвят:Тъмносив
Материал:
  • Алуминиева сплав
  • Закалено стъкло
  • PC
  • ABS
Скорост на предаване USB 3.0 x3:500 MB/s (макс.)
Цвят:Тъмносив
Гаранция:24 месеца
 

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.