Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Интерактивен тъч дисплей IQTouch TB1000 LEDна ниска цена с бърза доставка

Интерактивен тъч дисплей IQTouch TB1000 LED

Продукт № 356626
Категория: Интерактивни дъски и дисплеи
Производител:
Модел:
LE065MD-TB1000
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА
На склад в: София

3689.00 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Интерактивен тъч дисплей IQTouch TB1000 LED


Новаторска технология за нулев контакт

Традиционната технология за въздушен контакт оставя въздушна междина между покритото стъкло и LCD панела, което прави място за евентуален прах и влага. Надграждането на технологията за свързване прави въздушната междина почти невидима, за да подобри цялостната производителност на дисплея на друго ниво, физически и технически.

По-добра четливост и по-гладко писане

Технологията за нулев контакт ни носи визуално изживяване с по-висока разделителна способност, като намалява паралакса и подобрява четливостта. В допълнение, високата близост между върха на пръста и следата за писане прави писането по-гладко, толкова естествено, колкото пишете на хартия.

Най-новата версия на Android 9.0

Осигурете най-новата версия на Android 9.0 на IFP, водеща в повечето IFP операционни системи на пазара. Насладете се на по-бърза скорост на обработка, по-плавно изживяване при работа, по-стабилна и сигурна системна среда.

Интелигентно докосване и прецизно писане

TB1000 е с усъвършенствана IR технология и поддържа едновременно писане с 20 докосвания. 2 мм височина на писане и 1,5 мм точност на писане осигуряват незабавен отговор и висока прецизност, правят писането по-гладко и точно за показване на екрана.

Висококачествени високоговорители

Обща изходна мощност 15W x 2 с независим бас, специално проектираната акустична структура създава богат стерео звук за първокласно аудио изпълнение.

Непрекъснато отбелязване на всеки източник

Превключвайте свободно между различни приложения, докато правите директни пояснения и запазвайте страниците от няколко източника под Android. Сканирайте QR кода, за да споделяте лесно записи от срещи.

Споделете вашите идеи свободно

Вече няма нужда да включвате кабели. С вграден софтуер Eshare Pro споделяйте екрана си безжично и без усилие. Покажете какво искате да представите точно сега, като създадете добра среда, в която мислите ви да текат свободно.

Плаващ бар с интуитивен UI дизайн

Възползвайте се от новопроектираният плаващ бар с менюта с интуитивен потребителски интерфейс. Предоставени са подвижни клавишни комбинации, за да могат потребителите лесно да контролират интерфейса. Започнете това, което искате да направите в най-кратки срокове.

Превъзходно качество на изображението

4K екранът с ултра-висока разделителна способност показва висок контраст, висока яркост и висок диапазон на NTSC (>80% NTSC) яснота. Независимо дали под системите Android или Windows, мощното представяне на изображения и видео е приятно за очите.

Съвместим с Windows Ink

Поддържа директно писане върху документи на MS Office, запазвайте бележките в оригиналния файл и споделяйте. С многофункционалната съвместимост с Windows Ink никога няма да загубите мисълта си.

В комплект с образователен софтуер IQ KitsMemos

IQTouch TB1000 е в комплект с приложениео IQ KitsMemos за улесняване на интерактивното обучение. На разположение на учителите са богати предметни инструменти и ресурси, за да създадат ангажираща среда в клас.

Производител:IQBoard
Модел:LE065MD-TB1000
Технология:IR
Размер на дисплея (инчове):65"
LED светлинен източник:Direct LED (DLED)
Стъкло:Стъкло против отблясъци 3 мм закален екран с ниво на безопасност срещу отражение (MOHS7)
Инструменти за въвеждане на информация:Пръсти или писалка
Резолюция:4K UHD (3840*2160)
Контраст:5000:1
Време за реакция:6m/s
Честота на опресняване:60Hz
Ъгъл на видимост:178°(H), 178°(V)
Време на живот на подсветката:50,000 часа
Дълбочина на цвета:10bit(1.07B)
Меню (езици):
  • Английски
  • Китайски
  • Арабски
  • Испански
  • Френски
  • Италиански
  • Японски
  • Португалски
  • Руски
  • Полски
  • Тайландски
  • Корейски
  • Холандски
  • Виетнамски
  • Унгарски.
Устойчивост на светлина (срещу отражения):3 мм закален екран с ниво на безопасност срещу отражение (MOHS7)
Вградени говорители:Обща изходна мощност 15W x 2 с независим бас
Мулти Тъч:Поддържа едновременно писане с 20 докосвания
Версия на OS:Android9.0
RAM памет:3GB
ROM памет:32GB
Гаранция:24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.