Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Инструмент/Тестер Спираловидна проволка за изтегляне на кабели, 4 мм диаметър Изберете дължина 20 метрана ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Инструмент/Тестер Спираловидна проволка за изтегляне на кабели, 4 мм диаметър Изберете дължина 20 метра

Продукт № 279467
Категория: Инструменти и тестери
Производител:
Модел:
30019
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

96.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Спираловидна проволка за изтегляне на кабели, 4 мм диаметър Изберете дължина 20 метра


Спираловидната проволка за изтегляне на кабели - RUNPOGLIDER SPIRAL MET е изработена от специални стоманени нишки и с диаметър от 4 мм. и е подходяща за използване с инструмента за изтегляне на кабели RT 2008. Това, което отличава RUNPOGLIDER SPIRAL MET от другите предлагани на пазара метални проволки, е патентованата гъвкава глава RUNPOGLIDER, която отлично се прегъва и плъзга дори и в трудно достъпни места и може да понесе товар от 170 кг. От другата страна има пресован накрайник с отвор за закачане на кабели. За по-къси разстояния, RUNPOGLIDER SPIRAL MET може да се използва и самостоятелно, като не се налага използването на инструмента RT 2008. Препоръчва се използването й в тръби с диаметър от 16 до 32 мм.




* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.