Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Инструмент/Тестер Инструмент Alphacool Leak Testing Tool incl. Pumpна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Инструмент/Тестер Инструмент Alphacool Leak Testing Tool incl. Pump

Продукт № 336331
Категория: Инструменти и тестери
Производител:
Модел:
1019290
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

91.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Инструмент Alphacool Leak Testing Tool incl. Pump


Инструмент Alphacool Leak Testing Tool incl. Pump, тестер

Информация за продукта
След като завършите изграждането на своя охладителен контур, последната стъпка обикновено е пълненето на системата. Течовете не са необичайни на този етап. Често това е така, защото HardTube или маркуч не са поставени правилно или фитингът не е бил завинтен напълно. С инструмента за тестване на теч Alphacool можете да се уверите, че няма теч, преди да напълните системата.

Структура
Инструментът за тестване на течове се състои от ръчна помпа, индикатор за налягане и маркуч 11/8 мм с резбова връзка G1/4" в края. Цялото нещо е свързано едно с друго чрез TEE част. Маркучът е 40 см. дълга и има пружина против прегъване.

Приложение
Свързвате инструмента за тестване на утечки Alphacool към свободен G1/4" порт в системата и работите с ръчната помпа, докато се достигне желаното налягане. Моля, имайте предвид, че може да има различни максимални спецификации в зависимост от производителя на хардуера. Сега трябва да изчакате около 15 до 20 мин. Ако налягането не спадне след това време, вашият охлаждащ контур е херметичен и следователно водонепропусклив.

Технически данни:
Обхват на измерване: 0 - 1 bar
Връзка: резба G1/4".
Дължина на тръбата: 40 см

КАТЕГОРИЯ НА ПРОДУКТА:Помпа
ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА:Тестване на налягане/Проверка за течове
МАТЕРИАЛ:Пластмаса
БРОЙ АКСЕСОАРИ В КОМПЛЕКТА:1
ЦВЯТ:Черен
ДРУГИ:Тегло: 0,001 kgГаранционен срок: 24 месеца


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.