Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

HDD за DVR-видеонаблюдение WD Purple 6TB SATA HDD 3.5inch internal 256MB Cacheна ниска цена с бърза доставка
очаквана доставка

HDD за DVR-видеонаблюдение WD Purple 6TB SATA HDD 3.5inch internal 256MB Cache

Продукт № 347179
Категория: Хард Дискове и SSD
Производител:
Модел:
WD64PURZ
Интерфейс:SATA 
Големина / Капацитет:6000 GB
Скорост на въртене:5400 об./м.
Размер в инчове:3.5 
Тип:HDD за DVR-видеонаблюдение 
Гаранция:
36 месеца
Наличност:Очаквана доставка. На път!
Продуктът не е на склад!

333.90 ЛВ
ОБАДЕТЕ СЕ ЗА НАЛИЧНОСТ

WD Purple 6TB SATA HDD 3.5inch internal 256MB Cache


WD Purple WD64PURZ - Твърд диск - 6 TB - наблюдение - вътрешен - 3.5" - SATA 6Gb/s - 5400 rpm - буфер: 256 MB

  • WD Purple Surveillance Storage предлага ексклузивна технология AllFrame, за да ви осигури превъзходна надеждност и спокойствие, когато инсталирате вашата система за сигурност в дома или малък до среден бизнес.
  • Ексклузивните надстройки на фърмуера на WD Purple работят с ATA поточно предаване, за да намалят пикселирането на грешки и видео прекъсванията, които възникват, когато твърдите дискове на работния плот се използват неправилно като хранилище в системите за сигурност.
  • WD Purple Surveillance Storage е създаден за 24/7, винаги включени системи за сигурност с висока разделителна способност за наблюдение, които използват до осем твърди диска и до 32 камери.
  • Не бихте използвали велосипед за транспортиране на товари в цялата страна, защото това не е подходящият инструмент за работата.
  • Също така не трябва да използвате твърд диск за настолен компютър във вашата система за сигурност за наблюдение, защото той не е проектиран за това приложение.
  • Съхранението от клас за наблюдение WD Purple е тествано за съвместимост в широк набор от системи за сигурност.
  • Тези дискове са проектирани да заменят стандартните десктоп дискове, които не са проектирани за суровата 24/7 постоянно включена среда за наблюдение с висока разделителна способност.
  • Настолните устройства са създадени да работят само за кратки интервали и не са проектирани да издържат на високи температурни колебания и вибрации на оборудването, които се срещат в типично приложение за наблюдение.
  • Независимо дали защитавате личните си активи и близките си, или наблюдавате бизнеса, за който сте работили усилено, можете да разчитате на хранилище от клас за наблюдение, създадено от един от най-големите производители на твърди дискове в света.
  • WD Purple Surveillance Storage е проектирано за високотемпературни, винаги включени системи за сигурност за наблюдение, за да гарантира надеждност и възпроизвеждане на качествено видео, когато имате най-голяма нужда.
  • Изпитайте сигурността да знаете, че използвате устройство от клас за наблюдение, проектирано от лидер в индустрията за твърди дискове.
  • Ниската консумация на енергия е от решаващо значение в среда за непрекъснато наблюдение при висока температура.
  • С ексклузивната технология IntelliSeek дисковете WD Purple изчисляват оптималните скорости на търсене, което намалява консумацията на енергия, шума и вибрациите, които могат да повредят и да причинят по-бързо износване на десктоп дисковете.
  • Когато инвестирате в първокласно устройство за наблюдение, вие се тревожите по-малко, докато се наслаждавате на предимствата за по-дълъг период от време.
Производител:Western Digital
Тип устройство:Твърд диск - вътрешен
Капацитет:6 TB
Форм-фактор:3.5"
Интерфейс:SATA 6Gb/s
Буферен размер:256 MB
Широчина101.6 мм.
Дълбочина147 мм.
Височина26.1 мм.
Скорост на трансфер на устройство:600 MBps (външен)
Скорост на въртене:5400 об./мин
MTBF:1 000 000 часа
Невъзстановими грешки:1 на 10^14
Цикли на товарене/разтоварване:300 000
Интерфейси:1 x SATA 6 Gb/s
Съвместим отсек:3.5"
Софтуер:Western Digital Device Analytics
Съвместими стандарти:RoHS 2011/65/EU
Минимална работна температура:0 °C
Максимална работна температура:65 °C
Устойчивост на удар (работа):30 г  2 ms
Устойчивост на удар (неработещ):250 г  2 ms
EAN Code:10718037898336
Гаранция:36 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.