Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Аксесоар за фотоапарат Плаваща каишка за бинокли и камери/фотоапарати Levenhuk FS10на ниска цена с бърза доставка

Аксесоар за фотоапарат Плаваща каишка за бинокли и камери/фотоапарати Levenhuk FS10

Продукт № 354399
Категория: Аксесоари за фотоапарати
Производител:
Характеристики:Текстилна плаваща каишка за бинокли, фотоапарати и видеокамери. Дължина: 110 cm
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА
На склад в: София

22.20 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Плаваща каишка за бинокли и камери/фотоапарати Levenhuk FS10

Текстилна плаваща каишка за бинокли, фотоапарати и видеокамери. Дължина: 110 cm


Плаващата каишка Levenhuk FS10 е задължителна принадлежност за наблюдения близо до водата. Ако изпуснете своя бинокъл или камера/фотоапарат в река или езеро, тази каишка няма да позволи той да потъне – плаващата каишка ще остане на повърхността на водата, за да показва къде е устройството.

Тази текстилна каишка е проектирана така, че наблюдателят да носи на рамо бинокъл, камера/фотоапарат или някакво друго подобно устройство. Тя е дълга, широка и удобна, особено при дълги преходи пеша. Основната характеристика на тази каишка е, че не потъва – ако попадне във водата, плава по нейната повърхност. Когато е прикрепена към оптично устройство, тази каишка ще предотврати неговото потъване или отплаване.

Необходима ли е тази каишка? Тя е крайно необходима принадлежност за онези, които извършват наблюдения в опасна близост до дълбоки води или бързо течащи реки. С тази каишка няма да е необходимо вече да се тревожите за безопасността на своя бинокъл или камера/фотоапарат при пътуване с лодка. Просто се наслаждавайте на красотата на природата и на удивителните водни обитатели. Дори Вашето оптично устройство да се изплъзне от ръцете Ви, плаващата каишка Levenhuk FS10 ще го задържи на повърхността на водата и ще можете да го извадите незабавно.

Текстилната плаваща каишка Levenhuk е идеалният избор за екстремни дейности.

Спецификации
Материал:текстил/синтетика
Дължина, cm:110
Ширина, cm:4,5
Марка:Levenhuk, Inc., USA
Гаранция, години:2
EAN:0643824208155
Размер на опаковката (Д x Ш x В), cm:19x5x6
Транспортно тегло, kg:0.07

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.