Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Кабел Ugreen US135 USB към USB Type B кабел за принтер 3м 10351на ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Кабел Ugreen US135 USB към USB Type B кабел за принтер 3м 10351

Продукт № 378842
Категория: Кабели и адаптери
Производител:
Тип:USB 
Конектор 1:USB-A (M) 
Конектор 2:USB-B (M) - принтер 
Дължина:3 м 
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

15.20 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Кабел Ugreen US135 USB към USB Type B кабел за принтер 3м 10351


  • Насладете се на сигурна връзка между вашия компютър и принтер - кабелът Ugreen US135 гарантира комфорт и стабилност. Издръжлив, съвместим с повечето устройства и оборудван със позлатени конектори за бързо предаване на данни - това е идеалният отговор на вашите нужди.
  • US135 се отличава със своята широка съвместимост. USB 2.0 конекторът пасва перфектно на повечето лаптопи или компютри и осигурява стабилна, сигурна скорост на трансфер на данни до 480 Mbps. USB-B конекторът е съвместим с много принтери, скенери, факс машини и многофункционални устройства. Системата Plug&Play позволява бързо свързване на хардуера и спестява проблеми с конфигурацията и инсталирането на драйвери. С US135 не е нужно да се притеснявате за нищо - просто включете правилните контакти и се насладете на ефективна работа!
  • Кабелът Ugreen е изработен от висококачествени материали, които гарантират неговата здравина и гъвкавост. Двойното екраниране минимизира смущенията. Калайдисана медна сърцевина и позлатени конектори гарантират оптимален сигнал и ефективно предаване без загуби. 3-метровият кабел е допълнително оборудван с една кръгла магнитна защита, а 5-метровият кабел с две. Всичко това ви позволява да печатате, сканирате и изпращате по факс документи удобно и бързо, без да се притеснявате от понижаване на качеството.
Производител:UGREEN
Тип:
  • Данни
  • USB
Модел:US135
Дължина на кабела:3 м.
Конектор 1:USB тип B принтер
Конектор 2:USB 2.0
Позлатени конектори:Да
Скорост за обмен на данни:480 Mbps
Интерфейси:USB 2.0 тип A към USB 2.0 тип B
Скорост на трансфер на данни:480 Mbps
Цвят:Черен
Материал:Позлатен

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.