Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Кабел/адаптер TNB Зарядно устройство Eco, 2.4 Aна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Кабел/адаптер TNB Зарядно устройство Eco, 2.4 A

Продукт № 264387
Категория: Кабели и адаптери
Производител:
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

25.60 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+


T'nB се ангажира да намали вредните емисии в природата със своята еко-проектирана гама от аксесоари. Тя представлява асортимент, състоящ се от 45% еко материали. Тези материали са растителни полимери, които заместват част от пластмасата, която съставя продукта. Останалите 55% са направени от рециклирана пластмаса.
Опаковката на зарядното устройство също е екологична – изработена е от картон и не съдържа пластмаса.
  • Компактният дизайн на зарядното ви позволява да зареждате всичките си устройства с USB-A кабел, без значение от конектора, Micro USB, Mini USB, USB Type-C или Lightning.
  • Портът USB-A е съвместим с 12 W бързо зареждане, което ви позволява да презареждате устройствата си изключително бързо.
  • Зарядното устройство има и режим на заспиване, след като устройството се зареди или кабелът е изключен, зарядното устройство преминава в енергоспестяващ режим, без да консумира енергия.
  • Може да видите декларацията за съответствие тук.
  • Може да видите инструкциите тук.

    Тип:Зарядно
    Конектор 1:USB
    Електрически ток [A]:2.4
    Цвят:Сив

  • * Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

    * Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.