Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

TNB Адаптер, двоен, 3.5 mmна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

TNB Адаптер, двоен, 3.5 mm

Продукт № 238423
Категория: Кабели и адаптери
Производител:
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

14.00 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+


  • Двоен адаптер 3.5 mm женски и 3.5 mm мъжки
  • Наскоро си купил нов лаптоп или Ultrabook и сега не знаеш къде да включиш любимите си слушалки? Повечето нови лаптопи и Ultrabook са оборудвани с един аудио порт 3.5 mm 3-позиция (3-пинов), който поддържа и аудио вход и изход. Много слушалки на пазара са оборудвани с два отделни конектора за слушалки и микрофон, които не са съвместими с тази нова конфигурация. Адаптерът за слушалки има два порта от 3.5 mm до 3 позиции, които предлагат отделна връзка за слушалки и микрофон може да бъде свързан към един аудио порт на вашия лаптоп. Потребителите, които предпочитат да използват Skype или говорят онлайн без слушалки, могат също да свържат отделен, захранван микрофон за високоговорители.


  • * Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

    * Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.