Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Кабел Baseus USB-C към Lightning Display, PD, 20W, 2м CATLSK-A01 - черенна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Кабел Baseus USB-C към Lightning Display, PD, 20W, 2м CATLSK-A01 - черен

Продукт № 370908
Категория: Кабели и адаптери
Производител:
Модел:
CATLSK-A01
Тип:Захранващ / Power 
Конектор 1:USB Type-C (M) 
Конектор 2:Lightning 
Дължина:2 м 
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

26.50 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Кабел Baseus USB-C към Lightning Display, PD, 20W, 2м CATLSK-A01 - черен


  • Сега можете незабавно да зареждате вашия iPhone и да прехвърляте файлове със скорост до 480Mbps. Кабелът USB-C към светкавица на Baseus поддържа PD 20W бързо зареждане, а благодарение на вградения дисплей можете да проверите мощността му в реално време. Продуктът също е изключително издръжлив, а неговият усъвършенстван чип осигурява безопасна употреба и предпазва вашите устройства от повреда.
  • Продуктът поддържа PD 20W бързо зареждане, което означава, че може например да възстанови 60% от енергията на вашия смартфон само за 30 минути. Продуктът също така е обратно съвместим с PD 18 W и пасва на повечето модели телефони и таблети на Apple.
  • Сега можете да проверите текущата скорост на зареждане само с един поглед. Кабелът е оборудван с малък, но лесен за четене екран, който показва мощността му в реално време. Така че можете да следите ефективността му и да се наслаждавате на постоянен достъп до полезна, но надеждна информация
  • Не се притеснявайте за сигурността на вашите устройства. Усъвършенстваният интелигентен кабелен чип осигурява стабилно и безопасно зареждане. Той автоматично разпознава текущата мощност и ви позволява да показвате нейната стойност на вградения екран. В същото време помага да защитите вашия iPhone от повреда.
  • Кабелът Baseus позволява също толкова бързо предаване на данни. Скоростта му достига до 480Mbps. Сега можете да прехвърляте всички необходими файлове между устройства за нула време! Снимки, филми или документи – не е нужно да чакате безкрайно, докато са на местоназначението си.
Производител:BASEUS
EAN Code:6953156208650
Гаранция:24 месеца
Цвят:Черен
PD Мощност:20W
Дължина:2 м.
Конектор 1:USB Type-C
Конектор 2:Lightning
Материал:
  • Цинкова сплав
  • Найлон
Скорост за обмен на данни:480Mbps
ТИП:USB
 
 
 
 

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.