Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Кабел Baseus Tungsten Gold 240W USB-C към USB-C 3м CAWJ040201 - черенна ниска цена с бърза доставка

Кабел Baseus Tungsten Gold 240W USB-C към USB-C 3м CAWJ040201 - черен

Продукт № 378540
Категория: Кабели и адаптери
Производител:
Модел:
CAWJ040201
Тип:USB 
Конектор 1:USB Type-C (M) 
Конектор 2:USB Type-C (M) 
Дължина:3 м 
Наличност:ДА
На склад в: София

27.30 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Кабел Baseus Tungsten Gold 240W USB-C към USB-C 3м CAWJ040201 - черен


  • Кабелът Baseus Tungsten Gold осигурява до 240W мощност, а скоростта на предаване, която предлага, достига до 480 Mbps. В същото време продуктът е изключително издръжлив и устойчив на повреди. Отличава се и с широка съвместимост - лесно ще зарежда повечето устройства, оборудвани с USB-C порт
  • Забравете за продължителното чакане, докато вашите устройства са готови за използване. Кабелът Baseus осигурява до 240W мощност и поддържа най-новия протокол за бързо зареждане PD3.1, така че зареждането на вашия смартфон ще отнеме само момент!
  • Кабелът Baseus Tungsten Gold ви позволява да зареждате избраните от вас устройства не само бързо, но и безопасно. Когато възстанови по-голямата част от енергията на свързаното към него оборудване, автоматично ще премине към резервно зареждане. Това ще предпази батерията му от повреда и ще удължи живота му! Нещо повече, има вграден чип, който интелигентно разпознава свързаните устройства и настройва параметрите за зареждане спрямо тях.
  • С Baseus можете също да се насладите на бърз трансфер на файлове. Кабелът Tungsten Gold предлага скорост на предаване до 480 Mbps. Това ви позволява да копирате избрани снимки, документи или видеоклипове много бързо.
  • Конекторите на кабела се отличават със своята устойчивост на износване и корозия, а издръжливите калайдисани медни проводници осигуряват стабилно и надеждно предаване на сигнала. Продуктът е снабден и с найлонова оплетка, която го предпазва от повреди и го прави по-издръжлив. Не се плаши от огъване или дърпане! Най-чувствителните зони на кабела са получили допълнителна защита от висококачествена TPE пластмаса.
ПроизводителBASEUS
МоделCAWJ040201
Тип
  • Зареждане
  • Данни
  • USB
PD Мощност240W
Дължина3 м
Конектор 1USB Type-C
Конектор 2USB Type-C
Скорост за обмен на данни480Mbps
Материал
  • Цинкова сплав
  • Найлонова оплетка

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.