Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Кабел Baseus Superior Series USB към USB-C 65W 2м CAYS001001 - черенна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Кабел Baseus Superior Series USB към USB-C 65W 2м CAYS001001 - черен

Продукт № 378859
Категория: Кабели и адаптери
Производител:
Модел:
CAYS001001
Тип:USB 
Конектор 1:USB-A (M) 
Конектор 2:USB Type-C (M) 
Дължина:2 м 
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

22.60 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Кабел Baseus Superior Series USB към USB-C 65W 2м CAYS001001 - черен


  • Заредете вашето устройство бързо и удобно. Кабелът Superior Series Baseus поддържа протоколи за бързо зареждане и позволява трансфер на данни при 480 Mbps. Нещо повече, подсиленият дизайн гарантира издръжливост и устойчивост на повреди.
  • Кабелът Baseus работи с протоколи за зареждане като SUPERVOOC 2.0/1.0, VOOC 1.0, DCP или QC, така че ще подновите енергията на вашия Reno 7 Pro за 30 минути. Освен това продуктът е съвместим със смартфони като OPPO, OnePlus, Huawei, Xiaomi и др.
  • Кабелът Superior Series Baseus предлага скорост на предаване на данни от 480 Mbps, което означава, че ще прехвърлите 1G файл за около 24 секунди. Освен това, можете да зареждате устройството си и да копирате данни едновременно.
  • Продуктът е проектиран да направи употребата му напълно безопасна. Кабелът Baseus използва технологията Trickle Charging, така че предпазва вашето оборудване от презареждане.
  • Кабелът е създаден с 6 медни нишки, което се превръща в бързо и стабилно 65W зареждане. В допълнение, пластмасовата обвивка TPE+ABS гарантира издръжливостта и здравината на продукта. Освен това продуктът е преминал множество тестове и е устойчив на огъване, а с течение на времето конекторите ще продължат да се включват сигурно в портовете. 
ПроизводителBASEUS
Тип
  • Зареждане
  • Данни
  • USB
PD Мощност65W
Дължина2 м.
Конектор 1USB 2.0 Type A
Конектор 2
USB Type-C
Скорост за обмен на данни480Mbps
МатериалABS + TPE

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.