Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Кабел Baseus Legend Series Elbow Cable USB - USB-C 66W 1м CATCS-B01 - черенна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Кабел Baseus Legend Series Elbow Cable USB - USB-C 66W 1м CATCS-B01 - черен

Продукт № 378659
Категория: Кабели и адаптери
Производител:
Модел:
CATCS-B01
Тип:USB 
Конектор 1:USB-A (M) 
Конектор 2:USB Type-C (M) 
Дължина:1 м 
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

23.70 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Кабел Baseus Legend Series Elbow Cable USB - USB-C 66W 1м CATCS-B01 - черен


  • Издръжливият кабел Baseus ще бъде хит! Извит под ъгъл от 90° - осигурява несравним комфорт при използване. Той незабавно ще зареди телефона ви с до 66 W и ще прехвърля файлове със скорост до 480 Mbps. Също така е защитена от прегряване.
  • Забравете за стърчащите кабели и осигурете свобода на движение по време на игра. USB-C конекторът е позициониран под ъгъл от 90°, така че почти залепва за телефона ви и не блокира ръцете ви. Синя мигаща светлина показва състоянието на зареждане, привлича окото и придава на кабела интересно усещане за игра.
  • С Baseus вашият телефон ще бъде готов отново за нула време. Кабелът поддържа 66W зареждане и е обратно съвместим с 40W. Какво означава това на практика? Можете да заредите своя Huawei Mate 40 Pro до 86% за около 30 минути и Xiaomi Redmi K40 до 100% за около 40 минути! Продуктът е съвместим и със смартфони Samsung и BlackShark, наред с други.
  • Бързо зареждане на телефона и едновременно прехвърляне на файлове? С Baseus е възможно! Кабелът позволява предаване на данни със скорост до 480Mbps. Сега с миг на око ще копирате всички необходими документи, снимки или филми - забравете за безкрайното дълго чакане.
  • Продуктът е защитен срещу прегряване, така че може бързо да зарежда телефона ви, като същевременно поддържа достатъчно ниска температура - дори ако играете изключително натоварващи игри. Вече няма нужда да се страхувате от повреда на вашето оборудване. Освен това няма да има опасност да се изгорите.
  • Кабелът се отличава с перфектно обмислен дизайн. Подсиленият 6-жилен калайдисан меден кабел предотвратява смущения и осигурява по-бързо и по-стабилно зареждане. Корпусът от цинкова сплав привлича вниманието с елегантен блясък и е устойчив на износване, надраскване и окисление. Найлоновата оплетка предпазва кабела от счупване, надраскване и други повреди.
  • В продажба има 2 варианта дължина на кабела - 1м и 2м. Изберете правилния за вас! Продуктът е перфектен не само у дома - можете да го използвате и в офиса, на почивка и дори в колата. Съхранението и транспортирането на кабела ще бъде лесно с включената велкро закопчалка.
ПроизводителBASEUS
Тип
  • Зареждане
  • Данни
  • USB
PD Мощност66W
Дължина1 м.
Конектор 1USB 2.0 Type A
Конектор 2USB 3.1 Type-C
Скорост за обмен на данни480Mbps
Материал
  • Цинкова сплав
  • Найлонова оплетка

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.