Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Кабел Baseus Glimmer Series USB-A - USB-C 100W 480Mbps 2м CADH000602 - бялна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Кабел Baseus Glimmer Series USB-A - USB-C 100W 480Mbps 2м CADH000602 - бял

Продукт № 402467
Категория: Кабели и адаптери
Производител:
Модел:
CADH000602
Тип:USB 
Конектор 1:USB-A (M) 
Конектор 2:USB Type-C (M) 
Дължина:2 м 
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

20.00 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Кабел Baseus Glimmer Series USB-A - USB-C 100W 480Mbps 2м CADH000602 - бял


  • Зареждането на устройства и прехвърлянето на файлове никога не е било по-бързо! Кабелът Baseus Glimmer ви позволява да зареждате смартфони с до 100W и 6A, както и да прехвърляте данни със скорост до 480 Mbps. Той автоматично прекъсва достъпа до захранване, когато батерията е напълно заредена. Освен това се отличава с изключителна издръжливост и устойчивост на повреди. Освен това има и осветен конектор за лесна работа.
  • Кабелът Baseus Glimmer ви позволява незабавно да зареждате смартфони, включително Huawei и Honor, с изходна мощност до 100 W и стабилни 6 A. В резултат на това вие ще подновите енергията във вашите устройства само за няколко минути.
  • Аксесоарът позволява не само бързо зареждане на вашето оборудване, но и прехвърляне на данни за нула време. Кабелът предлага скорост на прехвърляне на файлове до 480 Mbps, така че не е нужно да чакате безкрайно, за да прехвърляте снимки или музика между устройства.
  • Кабелът е изработен от изключително здрава найлонова оплетка, която е устойчива на огъване и счупване. Секцията на кабела при щепсела е допълнително подсилена, за да сте сигурни, че няма да се повреди след многократно огъване. Освен това не е нужно да се притеснявате от презареждане - кабелът автоматично прекъсва достъпа до енергия, когато устройството е напълно заредено, като същевременно гарантира максимална безопасност. Така че можете да включите телефона си, за да го зареждате през нощта без никакви проблеми.
  • Кабелът е снабден с фино синьо осветяване на USB-C конектора. Това улеснява намирането на кабела на тъмно и свързването на телефона за зареждане без никакви проблеми. Нещо повече, в комплекта ще намерите специална велкро закопчалка, която ще улесни съхранението и транспортирането – не само ще го предпазите от оплитане, но и ще го поддържате подреден!
Производител:BASEUS
Тип:
  • Зареждане
  • Данни
  • USB
Конектор 1:USB 2.0 Type A
Конектор 2:
USB Type-C
Максимален ток:6A
Материал:
  • Цинкова сплав
  • Найлон
Скорост на предаване:До 480Mbps
Дължина на кабела:2 м.
PD Мощност:100W
Подходящ за лаптоп:Да
ЦвятБял
 

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.