Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Кабел Baseus Explorer USB към USB-C 100W 1м CATS010404 - розовна ниска цена с бърза доставка

Кабел Baseus Explorer USB към USB-C 100W 1м CATS010404 - розов

Продукт № 378176
Категория: Кабели и адаптери
Производител:
Модел:
CATS010404
Тип:USB 
Конектор 1:USB-A (M) 
Конектор 2:USB Type-C (M) 
Дължина:1 м 
Наличност:ДА
На склад в: София

24.50 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Кабел Baseus Explorer USB към USB-C 100W 1м CATS010404 - розов


  • Кабелът поддържа бързо зареждане с до 6A и 100W мощност, така че няма да отнеме много време, за да подновите енергията на вашия смартфон. Благодарение на вградения чип, кабелът контролира температурата, предпазвайки го от прегряване или презареждане. Устойчивата конструкция с найлонова оплетка и подсилен конектор гарантира, че кабелът ще ви служи добре години наред.
  • Само за 30 минути ще заредите своя Huawei Mate 40 Pro до 86% или Honor 50 Pro до 100% за 27 минути! Успешно ще подновите енергията на много устройства, които са оборудвани с USB-C порт, включително Huawei P50 Pro или Honor 70 Pro.
  • Заредете вашето устройство, без да се притеснявате за неговата безопасност. Кабелът има вграден усъвършенстван чип, който непрекъснато следи температурата на вашето устройство, за да предотврати прегряване и презареждане. Когато температурата на зареждане стане твърде висока, кабелът незабавно ще прекъсне захранването, защитавайки вашето устройство. Нещо повече, специален светлинен индикатор ще ви информира за текущата работна температура, което ви дава пълен контрол върху процеса на зареждане.
  • CATS010402 се отличава със своята изключително издръжлива конструкция. Найлоновата оплетка надеждно предпазва кабела от механични повреди дори при продължителна употреба и също така предотвратява заплитането. Подсиленият конектор означава, че не е нужно да се притеснявате за счупване, причинено от продължително огъване.
Производител:BASEUS
Тип:
  • Зареждане
  • Данни
  • USB
Цвят:Розов
PD Мощност:100W
Дължина:
Конектор 1:USB 2.0 Type A
Конектор 2:USB Type-C
Максимална консумация:6A
Материал на външната изолация:
  • Поликарбонат
  • Метал
  • Найлон
Скорост за обмен на данни:
480Mbps

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.