Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Кабел Baseus Dynamic Series USB към Lightning, 2.4A, 1м CALD000503  -  синна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Кабел Baseus Dynamic Series USB към Lightning, 2.4A, 1м CALD000503 - син

Продукт № 378854
Категория: Кабели и адаптери
Производител:
Модел:
CALD000503
Тип:USB 
Конектор 1:USB-A (M) 
Конектор 2:Lightning 
Дължина:1 м 
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

18.60 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Кабел Baseus Dynamic Series USB към Lightning, 2.4A, 1м CALD000503 - син


  • Кабелът Baseus USB към Lightning зарежда с до 2,4 A и ви позволява да прехвърляте файлове със скорост до 480 Mbps. Освен това е изключително издръжлив и устойчив на повреди и със страхотен дизайн.
  • Кабелът с марка Baseus ви позволява да зареждате вашия iPhone с ток до 2,4A, както и също толкова бърз трансфер на файлове - скоростта на предаване, предлагана от него, е до 480Mbps. Това означава, че отнема само няколко минути, за да копирате данните, от които се нуждаете!
  • Не се притеснявайте за безопасността на устройствата, които зареждате. Кабелът е снабден с интелигентен чип, който отговаря за тяхната надеждна защита. Нещо повече, подсилените проводници осигуряват по-ефективно предаване на сигнала и имат по-ниско съпротивление.
  • Baseus доказва, че кабелите могат да впечатляват не само с функционалност, но и с дизайн. Продуктът се откроява със своя стилен дизайн и е проектиран по такъв начин, че конекторът пасва още по-добре в порта на iPhone, което улеснява свързването и изключването. Найлоновата оплетка с висока плътност гарантира, че е издръжлив и устойчив на дърпане, огъване, разкъсване и други видове повреди.
ПроизводителBASEUS
ТипUSB
МоделCALD000503
ЦвятСин
Дължина1 м.
Конектор 1USB A (женски)
Конектор 2Lightning (за Apple)
Максимална консумация2.4А
Скорост за обмен на данни480Mbps
Материал
  • ABS
  • Оплетка с висока плътност

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.