Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Кабел Baseus Crystal Shine USB Type A към USB Type C 100W 2м CAJY000503 - синна ниска цена с бърза доставка

Кабел Baseus Crystal Shine USB Type A към USB Type C 100W 2м CAJY000503 - син

Продукт № 406354
Категория: Кабели и адаптери
Производител:
Модел:
CAJY000503
Тип:USB 
Конектор 1:USB-A (M) 
Конектор 2:Lightning 
Дължина:2 м 
Наличност:ДА
На склад в: София

18.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Кабел Baseus Crystal Shine USB Type A към USB Type C 100W 2м CAJY000503 - син


  • Представяме Ви кабел за бързо зареждане и пренос на данни Baseus CAJY000503. Благодарение на универсалния USB-C изход можете лесно да зареждате вашия телефон или лаптоп. Максималната мощност от 100 W ви позволява незабавно да попълните енергията на вашето устройство или също толкова бърз трансфер на данни.
  • Поддържаните стандарти - Quick Charge и Power Delivery до 100 вата са отговорни за бързото зареждане на вашите устройства. USB-C изходът ви позволява да презареждате вашия смартфон, лаптоп или дори вашата конзола Nintendo Switch. Нещо повече, скоростта на трансфер на данни до 480 Mbps гарантира, че файловете се прехвърлят между избраните от вас източници за нула време.
  • Дразните ли се от постоянно повреждащите контакти на вашето зарядно устройство? CAJY000503 използва плетена кабелна обвивка за допълнителна издръжливост. Нещо повече, на мястото, където конекторът се свързва с кабела, се използва специална армировка, за да направи цялата конструкция устойчива на огъване и разтягане. Това гарантира, че 8-жилният кабел вътре е в много здрава среда, осигуряваща дълъг експлоатационен живот без необходимост от подмяна!
  • Baseus Crystal Shine Series е комбинация от функционалност и стил. Кабелът ще ви улесни в много ситуации. Например, когато искате да заредите телефона си в колата, дори да седите на задната седалка. Освен това няколко цветови версии ще ви позволят да изберете нещо специално за вас!
Производител:BASEUS
Тип:
  • Данни
  • Захранващ кабел
PD Мощност:100W
Дължина на кабела:2 м.
Конектор 1:USB 2.0 Type A
Конектор 2:USB Type-C
Макс. консумация:5A
Цвят:Син
 
 
 
 

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.