Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Кабел  Baseus CoolPlay USB към USB-C 100W 2м CAKW000702 - бялна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Кабел Baseus CoolPlay USB към USB-C 100W 2м CAKW000702 - бял

Продукт № 378171
Категория: Кабели и адаптери
Производител:
Модел:
CAKW000702
Тип:USB 
Конектор 1:USB-A (M) 
Конектор 2:USB Type-C (M) 
Дължина:2 м 
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

20.80 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Кабел Baseus CoolPlay USB към USB-C 100W 2м CAKW000702 - бял


  • Зареждайте устройствата си и прехвърляйте файлове с експресно темпо! Кабелът Baseus предлага 100 вата мощност, осигурявайки бързо попълване на мощността за лаптопи, телефони, таблети и други устройства. Благодарение на здравата си конструкция, той е изключително издръжлив и устойчив на огъване, а използването на смарт чип позволи максимална защита на устройствата, свързани към кабела. USB и USB-C конекторите гарантират широка съвместимост. Разберете колко лесно е да спестите ценното си време!
  • Не е нужно да се притеснявате за вашите устройства! Кабелът използва е-маркер - интелигентен чип, отговорен за разпознаването на вида на свързаните устройства. Подобно решение ви позволява да регулирате тока на зареждане, като гарантирате пълна безопасност на батериите, предпазвайки ги от прегряване, наред с други неща. Максималната мощност на зареждане е цели 100 W, което означава, че кабелът е подходящ както за по-малка електроника, така и за по-големи устройства, като лаптопи или конзоли.
  • Удебелената медна сърцевина осигурява бързо и преди всичко стабилно зареждане. Сега можете да заредите напълно своя Huawei Mate 40 pro за по-малко от час! Нещо повече, кабелът ви позволява да прехвърляте данни със скорост 480 Mbps, което означава, че ще копирате снимките от ваканцията или любимите си филми на външно устройство за нула време. Вече не е необходимо да чакате безкрайно, за да бъдат вашите устройства отново готови за употреба!
  • Кабелът се отличава с изключителна издръжливост. В изработката му са използвани висококачествени материали, което гарантира не само стабилно зареждане, но и изключителна устойчивост на износване. Подсилените метални конектори са дори по-издръжливи от традиционните, а гъвкавият, удебелен кабел е в състояние да издържи на всякакви огъвания, усуквания и т.н. Нещо повече, кабелът е приятен на допир, така че използването му ще бъде още по-удобно за вас ! 
Производител:BASEUS
Тип:
  • Зареждане
  • Данни
  • USB
Цвят:Бял
PD Мощност:100W
Дължина:2 м
Конектор 1:USB 2.0 Type A
Конектор 2:USB Type-C
Материал на външната изолация:
  • TPE
  • ABS
Скорост за обмен на данни:480Mbps
Тегло:89 гр.

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.