Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Кабел Baseus CATS000303 USB към USB Type C 100W 2м - синна ниска цена с бърза доставка

Кабел Baseus CATS000303 USB към USB Type C 100W 2м - син

Продукт № 370909
Категория: Кабели и адаптери
Производител:
Модел:
CATS000303
Тип:Захранващ / Power 
Конектор 1:USB-A (M) 
Конектор 2:USB Type-C (M) 
Дължина:2 м 
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА
На склад в: София

31.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Кабел Baseus CATS000303 USB към USB Type C 100W 2м - син


  • Погрижете се за максимален комфорт на работа. Ще ви помогне USB към USB-C Baseus Explorer кабел, който позволява бързо зареждане с мощност от 100 W, както и светкавичен трансфер на данни при 480 MB/s. Кабелът е оборудван с функция за автоматично прекъсване на захранването, която предпазва вашето оборудване от презареждане. Продуктът се отличава и с прозрачен дизайн, а висококачествените материали гарантират за изключителната издръжливост.
  • Кабелът Baseus Explorer ще ви позволи бързо и удобно да подновите мощността на множество устройства, като вашия смартфон или таблет. Прозрачният дизайн на конектора осигурява достъп до светодиода, който информира за състоянието на зареждане. Важно е, че можете да включите телефона си в електрическата мрежа за една нощ и след като устройството ви е обновило напълно енергията си, кабелът автоматично ще прекъсне достъпа до захранване, за да предотврати презареждане.
  • Кабелът е не само полезен за възстановяване на енергията, но също така ви позволява да прехвърляте файлове. Скоростта на предаване е 480 MB/s, така че можете да споделяте снимки, музика или необходими документи за кратко време. Прехвърлянето на файл от 1GB ще отнеме само 24 секунди. 2-метровият кабел ви позволява удобно и безпроблемно да се свързвате с избраните от вас устройства.
  • Кабелите Baseus Explorer се характеризират с изключителна издръжливост, която е резултат от използването на най-висококачествени материали. Използваната технология при производството на накрайниците го правят издръжлив, устойчив на повреди и окисление. Свръзката на кабела при конектора е допълнително подсилена, така че многократното огъване няма да повлияе на състоянието на продукта.
Производител:BASEUS
Тип:USB
EAN Code:6932172605735
Гаранция:24 месеца
Цвят:Син
PD Мощност:100W
Дължина:2 м.
Конектор 1:USB 2.0 Type A
Конектор 2:USB Type-C
Максимална консумация:5A
Материал:
  • Поликарбонат
  • Метал
  • Найлон
Скорост за обмен на данни:
480Mbps
 
 
 
 

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.