Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Кабел Baseus CAJY000101 Crystal Shine USB Type A към Lightning, 2.4A  2м - черенна ниска цена с бърза доставка

Кабел Baseus CAJY000101 Crystal Shine USB Type A към Lightning, 2.4A 2м - черен

Продукт № 406353
Категория: Кабели и адаптери
Производител:
Модел:
CAJY000101
Тип:USB 
Конектор 1:USB-A (M) 
Конектор 2:Lightning 
Дължина:2 м 
Наличност:ДА
На склад в: София

16.50 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Кабел Baseus CAJY000101 Crystal Shine USB Type A към Lightning, 2.4A 2м - черен


  • Кабелът от 120 см е много издръжлив и удобен за използване. Има USB-A и 8p конектор. Тя ви позволява да зареждате и прехвърляте данни едновременно. Устойчив е на счупване и огъване. За производството на устройството са използвани 4 нишки от поцинкована мед и специален капак. Продуктът поддържа Lightning порт. Мощността на кабела е 2,4 A.
  • При производството на кабела са използвани нови технологии. Това е използването на 4 нишки от поцинкована мед, които позволяват да се намалят загубите при зареждане. Освен това конструкцията им прави кабела издръжлив. Издръжливостта на продукта се дължи и на използването на специално покритие, което предотвратява бързото износване. Устойчивостта на огъване и счупване на кабела се постига от специалния дизайн на конектора.
  • Устройството е съвместимо с Lightning порт. Има USB-A и 8p конектор. Вграденият чип регулира тока, докато зарежда оборудването, което повишава безопасността на батерията и ефективността на зареждане. Кабелът е с мощност до 2,4 A.
  • Кабелът позволява едновременно зареждане и пренос на данни. За да направите това, просто включете кабела в устройството. Това спестява време и прави използването по-удобно.
Производител:BASEUS
Тип:
  • Зареждане
  • Данни
Дължина на кабела:2 м.
Конектор 1:USB 2.0 Type A
Конектор 2:Lightning (for Apple)
Макс. консумация:2.4А
Скорост за обмен на данни:480Mbps
Цвят:Черен
 
 

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.