Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Кабел Baseus Cafule USB към USB-C 66W 0.25м CAKF000001 - черенна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Кабел Baseus Cafule USB към USB-C 66W 0.25м CAKF000001 - черен

Продукт № 378656
Категория: Кабели и адаптери
Производител:
Модел:
CAKF000001
Тип:USB 
Конектор 1:USB-A (M) 
Конектор 2:USB Type-C (M) 
Дължина:20 см 
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

19.20 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Кабел Baseus Cafule USB към USB-C 66W 0.25м CAKF000001 - черен


  • Кабелът Baseus USB към USB-C гарантира моментално зареждане за повечето устройства, които поддържат до 66W мощност. Внимателно изработен от качествени материали, той се отличава с изключителна издръжливост. Докато специалният режим на изтичане гарантира пълната безопасност по време на употреба. В допълнение, кабелът позволява невероятно бързо предаване на данни със скорост до 480 MB/s.
  • Иновативната технология за зареждане означава, че с помощта на кабела ще увеличите батерията на телефона си изключително бързо. След около 30 минути батерията ви ще бъде заредена до над 50%. Продуктът е идеален за захранване на голямо разнообразие от модели, включително Xiaomi, HONOR и Samsung. Без значение какъв смартфон използвате, този практичен аксесоар няма да ви подведе.
  • Температурата на кабелните конектори се поддържа постоянна, така че не е нужно да се притеснявате, че ще прегреят и ще повредят батерията на телефона ви, ако го използвате, докато е включен. Безопасността при използване се повишава и от специален режим на бавно зареждане, който се включва автоматично след завършване на зареждането и избягва възможни опасности, също така, ако използвате продукта през нощта и по време на сън, не можете да наблюдавате правилната му работа.
  • Кабелът от серията Baseus Cafule се отличава не само с бързо зареждане. Характеризира се и с изключително бърз трансфер на данни. Благодарение на него е възможно да се прехвърлят файлове между устройства със скорост, достигаща до 480 MB/s. Не е нужно да чакате безкрайно всичките ви документи, снимки или видеоклипове да бъдат копирани от вашия смартфон на вашия компютър или лаптоп, защото с този функционален аксесоар това ще отнеме само миг!
  • Солидната конструкция заедно с медна сърцевина са отговорни за невероятно ефективния проводник, който прави възможно да зареждате вашите устройства толкова ефективно. Този процес се улеснява и от стабилен конектор, който пасва правилно към телефонния порт и сигурно остава на място, без да се разхлаби или изпадне. Освен това допълнителна защита от гума предпазва входа на телефона от надраскване.
  • Продуктът изненадва с високата си издръжливост. Цинковата сплав с UV покритие е устойчива на окисляване и избледняване. На свой ред изработената от плетена найлонова обвивка на кабела предпазва деликатната му вътрешност и удължава живота му. Сплетената найлонова обвивка защитава деликатната вътрешност на кабела и удължава живота му.
ПроизводителBASEUS
Тип
  • Зареждане
  • Данни
  • USB
PD Мощност66 W
Дължина на кабела25 см.
Конектор 1USB 2.0 Type A
Конектор 2USB Type-C
Скорост за обмен на данни480Mbps
Материал
  • Цинкова сплав
  • Плетен найлон
ЦвятЧерен

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.