Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Кабел/адаптер Baseus High Definition Series HDMI 2.1, 8K 60Hz, 3D, HDR, 48Gbps, 2м. - черенна ниска цена с бърза доставка

Кабел/адаптер Baseus High Definition Series HDMI 2.1, 8K 60Hz, 3D, HDR, 48Gbps, 2м. - черен

Продукт № 370907
Категория: Кабели и адаптери
Производител:
Модел:
CAKGQ-K01
Тип:Видео / Video 
Конектор 1:HDMI (M) 
Конектор 2:HDMI (M) 
Дължина:2 м 
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА
На склад в: София

28.30 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Baseus High Definition Series HDMI 2.1, 8K 60Hz, 3D, HDR, 48Gbps, 2м. - черен


  • HDMI адаптер Baseus CAKGQ-K01 осигурява отлично видео качество до 8K. Благодарение на перфектната синхронизация на аудио и видео можете удобно да гледате любимите си филми и сериали. Използването на най-новия стандарт HDMI 2.1 позволи да се получи честотна лента до 48GB/s. Адаптерът също поддържа динамичен HDR, гарантиращ фантастична яснота на изображението и богати детайли.
  • Изображенията с по-високо качество са на разположение. Адаптерът CAKGQ-K01 гарантира разделителна способност до 8K при 60Hz. Той също така поддържа 4K/120Hz и 2K/144Hz. Той е съвместим не само с HDMI 2.1, но и с предишни стандарти. Следователно можете да го използвате по много начини и лесно да го свържете към различни видове устройства.
  • Продуктът поддържа динамичен HDR, което означава, че пресъздава перфектно цветовете и осигурява още по-детайлна картина. Така че с помощта на адаптера винаги можете да се насладите на отлично качество. Прегледайте вашите ваканционни снимки, организирайте филмова вечер или дори работете удобно на големия екран. Baseus ще ви предостави изображения, които впечатляват с висока резолюция, много детайли и естествени, ярки цветове.
  • Какво друго прави адаптера Baseus толкова добър за гледане на филми? Гарантира перфектна синхронизация на картина и звук. Така можете още повече да се потопите в света, създаден от любимия ви режисьор. Организирайте киновечерен маратон за вас и вашите приятели или създайте частно домашно кино, за да гледате удобно нови епизоди на пристрастяващ сериал.
Производител:BASEUS
EAN Code:6953156204164
Гаранция:24 месеца
Цвят:Черен
Дължина:2 м.
HDMI:ерсия 2.1
Конектор 1:HDMI 8k
Конектор 2:HDMI 8k
Максимална резолюция:7680 x 4320
Скорост за обмен на данни:48Gbps
Тип:
  • Video
    • VGA
    • DVI
    • HDMI
    • DP
 

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.