Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Кабел/адаптер Baseus CAVP000421 MVP 2 Elbow-shaped Fast Charging USB към Type-C 100W 1мна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Кабел/адаптер Baseus CAVP000421 MVP 2 Elbow-shaped Fast Charging USB към Type-C 100W 1м

Продукт № 402474
Категория: Кабели и адаптери
Производител:
Модел:
CAVP000421
Тип:USB 
Конектор 1:USB-A (M) 
Конектор 2:USB Type-C (M) 
Дължина:1 м 
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

18.00 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Baseus CAVP000421 MVP 2 Elbow-shaped Fast Charging USB към Type-C 100W 1м


  • Ъгловият кабел Baseus Elbow USB към USB-C ще бъде чудесен избор за геймъри и много други. Той осигурява бързо зареждане с до 100 W мощност и ви позволява да прехвърляте файлове със скорост до 480 Mbps. Конекторът, монтиран под ъгъл от 90°, няма да ви пречи по време на игра, а здравата, издръжлива конструкция прави продукта да ви служи перфектно за дълго време.
  • Обичате ли да играете игри на вашия смартфон? Погрижете се за вашия комфорт! Кабелът Baseus Elbow ще ви позволи да използвате удобно телефона си, докато се зарежда. Неговият USB-C конектор е монтиран под ъгъл от 90°, така че не стърчи и ви позволява да играете игри или да гледате видеоклипове без никакви проблеми. Освен това оригиналната черно-синя цветова схема придава на продукта интересен игрови характер.
  • Край на дългото чакане вашите устройства да бъдат отново готови за работа. Използвайки кабела Baseus Elbow със зарядно устройство 20V / 5A (не е включено), можете да се насладите на 100W бързо зареждане. Това означава, че можете да заредите своя смартфон Huawei Nova 9 Pro до 100% само за около 20 минути, а своя Honor 50 Pro за около 27 минути. Продуктът също така осигурява до 6A и е обратно съвместим със стандарта 66W (11V / 6A) / 40W (10V / 4A). Той също така поддържа 22,5 W (4,5 V / 5 A) и 18 W (9 V / 2 A) бързо зареждане.
  • Продуктът е оборудван с 6-жилен кабел, който е отговорен за неговата стабилна работа. Освен това се отличава с висока устойчивост на огъване, разкъсване и други видове повреди. Освен това разполага с изключително издръжливи конектори, чиито корпуси се характеризират с изключително ниска податливост на надраскване. В допълнение, благодарение на дължината му от 1 м, можете удобно да използвате телефона си, докато се зарежда.
  • Кабелът Baseus Elbow позволява не само бързо, но и безопасно зареждане. Той предлага ефективна защита срещу прегряване, така че можете да играете на телефона си, включен в електрическата мрежа, без да се притеснявате. Освен това не е нужно да се притеснявате за състоянието на батерията. След като избраното устройство бъде възстановено до 80% мощност, кабелът автоматично ще превключи към резервно зареждане, за да минимизира риска от презареждане.
  • С кабела Baseus Elbow можете също така да прехвърляте необходимите ви файлове между устройства за нула време. Продуктът позволява високоскоростно предаване на данни, със скорости до 480Mbps. Това е идеално решение, ако копирате много снимки или документи ежедневно. С Baseus Elbow не е нужно да чакате безкрайно, докато всички необходими файлове са на местоназначението си!
Производител:BASEUS
PD Мощност:100W
Дължина на кабела:1 м.
Конектор 1:USB 2.0 Type A (мъжко)
Конектор 2:USB 3.1 Type-C (мъжко)
Скорост за обмен на данни:
480Mbps
Материал:
  • PC
  • Плътно изтъкан найлон
Цвят:Черно-синьо
 
 

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.