Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Bluetooth Колонкa TNB Тонколона Ghost, с Bluetooth, 20 W, 360°, чернана ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Bluetooth Колонкa TNB Тонколона Ghost, с Bluetooth, 20 W, 360°, черна

Продукт № 344051
Категория: Bluetooth Колонки
Производител:
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

91.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

TNB Тонколона Ghost, с Bluetooth, 20 W, 360°, черна

 

  • Оборудван с 360° SOUND технология, вашият високоговорител разпространява музиката навсякъде около вас на 360°. Където и да сте, вашата колонка ще ви потопи в сърцето на музиката. Насладете й се още повече, като я свържете в TWS с друг GHOST високоговорител, за да се насладите на още по-мощен звук. Този ярък и прозрачен високоговорител се състои от множество светодиоди и ще ви позволи да променяте цвета и според настроението ви. Оборудван с Bluetooth 5.1 и живот на батерията до 12 часа, вашият Ghost високоговорител ще ви осигури качествен звук, където и да сте. Лесно контролирайте песните, сила на звука или разговори с вградените контроли на високоговорителя. Вашият високоговорител ще ви осигури прецизен и мощен 20 W стерео звук.
  • Съвместимост: универсална.
  • 10 m обхват.
  • Максимална мощност (W): 20W.
  • Технология: Bluetooth 5.1.


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.