Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Pantum Printer 6559NW Review

Ревю на Принтери Пантум 6559NW


Pantum 6559NW - ниска цена, както на техниката така и на ОРИГИНАЛНИТЕ консумативи, лесна настройка, много възможности за избор на свързване

 

Pantum е китайска компания, чийто продукти са сравнително нови за българския пазар. В момента марката набира сериозна популярност по нашите ширини, макар нейните принтери да съществуват от 2010 г. насам. Компанията има стабилна позиция на пазара на бюджетни монохромни лазерни принтери и наскоро лансира поредното добро предложение, с което разшири допълнително вече утвърдената си гама от персонални лазерни принтери.

 

Моделът Pantum M6559NW се смята за “бижуто” на серията, защото е перфектното бюджетно мултифункционално устройство както за офиса, така и за дома. 

 

 

Изключително достъпен ОРИГИНАЛЕН консуматив и ниска цена на печат на страница!

 

Мултифункционалните устройства Pantum M6559NW са комплектовани с напълно заредена тонер касета за 1600 страници, което ги отличава от повечето конкуренти, които пристигат с частично пълна такава.

 

Основно предимство на модела е, че в дългосрочен план цената на печат с оригинален консуматив е само 3 ст. / страница.

 

 

Pantum Printer 6559NW Main Features

 

 

Нека разгледаме основните характеристики на M6559NW. Скоростта на печат е 22 страници на минута при формат А4 и 23 страници при Letter, което е повече от задоволително за работна среда. Пантум принтерите разполагат с няколко метода на свързване, а мултифункционалният принтер Pantum M6559NW Laser MFP конкретно с: USB, Ethernet и WIFI. Основните му функции са принтиране, копиране и сканиране. Драйверите се инсталират в една стъпка, което дава възможност за бърза и лесна настройка. Новият продукт се доставя с USB кабел, а металната рамка в машината е здрава и издръжлива. Принтерите Pantum 6559NW имат опция за двустранното копиране на лични карти - функция, която значително улеснява работата. Не на последно място PANTUM APP поддържа директен печат на офисни документи през телефона на потребителя.

 

 

Лазерен принтер Pantum - висококачествен, ефективен и плавен печат

Както вече споменахме, скоростта на печат е 22 страници/мин, а печатането на първата страница се случва 7,8 секунди - така лесно можете да изпълнявате ежедневните изисквания за печат в офиса или дома.

 

Непрекъснато копиране и сканиране за подобряване на ефективността 

Стандартното автоматично подаващо устройство (ADF) за документи може да копира и сканира до 35 оригинала едновременно, да намали ръчната работа и значително да подобри ефективността. Едно от големите предимства на Pantum M6559NW Laser MFP е изключително ниската честота на засядане на хартията.

 

 

Pantum Printing and Scanning

 

 

Мобилен и Ethernet печат

 

Чрез Ethernet мрежа и безжична мрежа, Wi-Fi директна връзка и други методи може лесно да се реализира печат от няколко устройства - мобилни телефони, таблети и компютри.

 

 

Pantum Mobile Setup

 

 

Инсталиране на Pantum 6559 с един бутон, лесно за използване

 

Драйверът се инсталира в една стъпка, без сложни процеси.

 

Серията Pantum 6559 има и специални опции, които правят принтера перфектното устройство за професионален печат:  копиране на сертификати само с едно копче, копие на лична карта с много формати, 4 режима на подреждане и с функция за автоматична корекция на отклонението. Копия на малък шрифт като касов бон автоматично се задълбочават, за да се увеличи концентрацията на тонера. По този начин копието остава ясно и четливо като оригинала.

 

 

Pantum One-driver Installation

 

 

Качество на печата

 

Моделът Pantum M6559NW поддържа резолюция на черното 1200 x 1200 dpi. Качеството на принтиране е високо, както за текст, така и за графики, и снимки. Текстът се визуализира с ясни, чисти ръбове и е лесно четим дори при размер 4 за шрифтове, които вероятно ще се използват в бизнес документи. 

 

 

Pantum Quality of Printing

 

Заключения

Моделът принтер Pantum M6559NW е висококачествено и универсално многофункционално устройство за малък офис или домашен офис на много ниска цена и с изключително достъпен оригинален консуматив. Препоръчваме го за потребители, които имат нужда от професионално устройство, но в същото време не се нуждаят от твърде интензивно разпечатване на дневна база.