Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

HyperX-Cloud-III-Wireless-Cover

 ИЗПИТАЙ СВОБОДАТА НА БЕЗЖИЧНИЯ ГЕЙМИНГ
Ревю на HyperX Cloud III Wireless


В бързо развиващия се свят на периферните устройства за игри HyperX постоянно предоставя качество и стойност на геймърите по целия свят. Брандът направи скок в сферата на безжичните слушалки с Cloud III Wireless, като се стреми да предостави на геймърите свободата, която жадуват, без да прави компромис с най-важните характеристики.

В това ревю ще се потопим в дизайна, комфорта, звуковите характеристики, качеството на микрофона, функциите и живота на батерията на геймърската слушалка HyperX Cloud III Wireless. Нека разберем дали си заслужава.



Дизайн и удобство на Cloud III Wireless

HyperX е усъвършенствал дизайна, като е включена извити алуминиеви вилки и подплатена кожена лента за глава. Изчезнали са контрастните шевове, а на тяхно място са поставени изключително меки възглавнички за уши от мемори пяна, покрити с удобна изкуствена кожа. Въпреки че Cloud III Wireless не разполага с активно шумопотискане, възглавничките за уши осигуряват достатъчно добра пасивна шумоизолация.

 

Комфортът обаче е това, с което Cloud III Wireless наистина блести. Силата на притискане постига перфектен баланс, осигурявайки сигурно прилягане, без да причинява дискомфорт по време на продължителни гейминг сесии. Всяка слушалка може да се регулира самостоятелно по височина, което предлага възможности за персонализиране за индивидуално прилягане.

 

                                                                                                                                           

 

HyperX-Cloud-III-Wireless-Connector



Контроли и свързване на ухото


HyperX Cloud III Wireless са проектирани така, че да осигуряват максимално удобство и разполагат с три бутона за управление. На дясната слушалка се намира колелцето за регулиране на звука, а на лявата - бутон за изключване на микрофона и бутон за включване. Бутонът за заглушаване на микрофона активира малък червен светодиод, когато е задействан, за да разбереш лесно кога си заглушен.

 

Бутонът за захранване, разположен под бутона за заглушаване на микрофона, се използва както за включване/изключване на слушалките, така и за проверка на оставащия живот на батерията с едно докосване. На лявата слушалка ще откриеш  и USB-C порт за зареждане и 3,5-милиметров жак за микрофон.

 

Слушалките Cloud III Wireless идват с USB-C 2,4GHz безжичен донгъл, конвертор от USB-C към USB-A, свалящ се микрофон с бум, къс кабел за зареждане от USB-C към USB-C и мека платнена чанта с шнур за лесно съхранение.


HyperX-Cloud-III-Wireless-Ngenuity



Функции и софтуер


Софтуерът Ngenuity на HyperX предлага актуализации на фърмуера и различни контроли, включително сила на звука, заглушаване/ усилване на звука на микрофона и мониторинг на микрофона. Освен това той предоставя превключвател за DTS Spatial Sound и регулируем еквалайзер, които създават по-пълно аудио изживяване. Наблюдението на микрофона, което ти позволява да чуваш собствения си глас, работи чудесно и е полезна функция за избягване на непреднамерени викове по време на разговори.


Живот на батерията на Cloud III Wireless


Една от отличителните характеристики на Cloud III Wireless е удивителният живот на батерията. HyperX твърди, че с едно зареждане може да се използва до 120 часа чрез безжичната връзка с ниска латентност на 2,4 GHz. Тази оценка изглежда консервативна, тъй като използването в реални условия показа впечатляваща производителност на батерията. Тестовете показват, че след приблизително 75 часа използван,е батерията на слушалките все още е над 50%.

 

 

 

В заключение…

HyperX Cloud III Wireless е отлично допълнение към линията на HyperX, предлагайки безжична свобода, като същевременно запазва комфорта и качеството, с които марката е известна. Здравата изработка, стилният дизайн и впечатляващият живот на батерията я правят убедителен избор за геймърите, които търсят безжични слушалки за игри.

 

Изпитай свободата на безжичния гейминг с HyperX Cloud III Wireless!