Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Бяла техника Blaupunkt Електрическа кана за вода EKS701, 1600 W, 1.5 L, бялана ниска цена с бърза доставка

Бяла техника Blaupunkt Електрическа кана за вода EKS701, 1600 W, 1.5 L, бяла

Продукт № 389167
Категория: Бяла техника
Производител:
Предназначение:Здраве и красота 
Наличност:ДА
На склад в: София

62.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Blaupunkt Електрическа кана за вода EKS701, 1600 W, 1.5 L, бяла


Електрическата кана вече е задължителен уред за всяка кухня. Моделът EKS701 на Blaupunkt ще се впише перфектно във всяка кухня, независимо от стила на интериора!

  • Каната е изработена изцяло от солидна и издръжлива неръждаема стомана, така че може да се използва безпроблемно дълги години. Допълнителна армировка са двойните стени, които значително увеличават живота на уреда.
  • Каната е идеална за приготвяне на вода за цялото семейство, благодарение на капацитета си от 1.5 литра. Изключително лесна е за използване, благодарение на въртящата се стойка, която също така ви позволява да скриете кабела.
  • Електрическата кана е напълно безопасна за използване, тъй като е оборудвана със защита срещу прегряване и контролер Strix. Това означава, че дори да забравите да налеете вода, уредът ще се изключи сам.
  • Разполага с удобен бутон, който автоматично отваря капака. Почиства се изключително лесно, което значително увеличава експлоатационния й живот.
  • Размери: 22 х 15.6 х 25.4 cm.
  • Тегло 1.08 kg.

    Тип:Кухненски уред
    Захранване:220V
    Размери (Д х Ш х В) [mm]:220 х 156 х 254
    Цвят:Бял
    Напрежение [V]:220-240
    Мощност [W]:1600
    Гаранция [месеци]:24

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.