Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Бяла техника Прахосмукачка за кола Baseus A2 car vacuum cleaner 70W 5000Pa VCAQ030001 - чернана ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Бяла техника Прахосмукачка за кола Baseus A2 car vacuum cleaner 70W 5000Pa VCAQ030001 - черна

Продукт № 378546
Категория: Бяла техника
Производител:
Модел:
VCAQ030001
Предназначение:Дребна бяла техника 
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
67.90 ЛВ

Прахосмукачка за кола Baseus A2 car vacuum cleaner 70W 5000Pa VCAQ030001 - черна


  • Лека и удобна - това са основните характеристики на прахосмукачката Baseus A2. С негова помощ можете лесно да почистите колата. Ще работи чудесно и у дома. С 5000 Pa всмукателна мощност, ефективно премахва различни видове замърсявания. С едно зареждане може да работи до 18 минути, а времето за зареждане е около 3,5 часа. Има и функция за издухване, а компактният му дизайн е отговорен за удобството при използване и лесното съхранение.
  • С A2 можете старателно да почистите с прахосмукачка тапицерията, багажника или праха, останал в пукнатините на люка. Можете също да използвате това устройство, за да почистите дома си. Той е идеален за почистване на тесни пространства, например гънките на дивана или рафтове.
  • Пясък, трохи, косми, прах - A2 може лесно да се справи с тях. Прахосмукачката използва 5000 Pa смукателна мощност, премахвайки ефективно мръсотията. И все пак е доста тиха, при <75 dB. Освен това HEPA филтърът гарантира ефективното филтриране, отделяйки напълно праха от въздуха.
  • Прахосмукачката Baseus е оборудвана с батерия от 6000 mAh, което означава около 18 минути работа с едно зареждане. Когато възникне необходимост, ще зареждате A2 с помощта на USB-C кабел (включен). Отнема само около 3,5 часа, за да бъде отново готов за работа.
  • A2 работи безжично, така че твърде късият кабел няма да ограничи движенията ви. Нещо повече, вместо торбичка, той използва специален резервоар от 60 ml, който можете лесно да изпразните. Лесно се работи само с един бутон, а лекият му дизайн (~800 g) го прави удобен за използване и лесен за съхранение. Можете успешно да го съхранявате в жабката или поставката за чаша.
  • Комплектът се предлага с аксесоари, които правят почистването още по-лесно. Маркучът за сгъстен въздух ще ви помогне да почиствате тесни и труднодостъпни места. Докато четката за прах ще ви позволи да се отървете например от косми, а също ще почисти
  • A2 е проектиран с акцент върху функционалността. Синият индикатор ще ви уведоми, когато устройството ви работи, а USB-C портът прави зареждането лесно. Изработен от ABS пластмаса за издръжливост, а контейнерът за прах се сваля и изпразва лесно. неравни повърхности.
ПроизводителBASEUS
МоделА2
ЦвятЧерен
Захранване5V / 2.4A (макс.)
Интерфейс и портове1 x USB Type C
Размери (Ш x Д x В)60 x 253 x 60 мм.
Материал
  • ABS
  • PC
Всмукателна мощност5000 Pa
Време за зареждане3 ~ 3.5 часа
Капацитет на батерията6000 mAh
Мощност70W
Работно време18 мин
Ниво на шум75 dB
Порт за зарежданеUSB-C
Капацитет на контейнера за прах60 мл.
Комплектът включва
  • Прахосмукачка
  • USB-C кабел за зареждане
  • 2 допълнителни дюзи: маркуч за сгъстен въздух и четка за прах
  • Калъф за съхранение
Гаранция24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.