Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Чанта за лаптоп Urban Explorer UrbanLite 15.6″, Син цвятна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Чанта за лаптоп Urban Explorer UrbanLite 15.6″, Син цвят

Продукт № 403294
Категория: Чанти и раници за лаптопи
Производител:
Модел:
UE1039B
Вид:ръчна чанта 
Размер на лаптоп:от 15 до 16.9 инча 
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
31.90 ЛВ

Чанта за лаптоп Urban Explorer UrbanLite 15.6″, Син цвят


  • Защита със стил: С UrbanLite 15.6″, вашият лаптоп с размер до 15.6 инча е в безопасни ръце. Допълнителната подплата и защитените джобове осигуряват оптимална защита, като същевременно подчертават модерния външен вид на чантата.
  • Лек и удобен дизайн: UrbanLite е проектирана с фокус върху лекотата и удобството при носене. С изчистен дизайн и леки материали, чантата е идеална за градския пътник, който цени свободата на движение.
  • Отделения: Чантата разполага с разнообразие от отделения и джобове, предлагайки ви пространство за организиране на всички ваши градски нужди – от лаптоп и таблет до документи и аксесоари.
  • Стилен външен вид: UrbanLite се отличава със своя стилен и съвременен външен вид. Изчистените линии и минималистичният дизайн правят чантата подходяща за всяка обстановка.
  • Устойчиви материали: Изработена от висококачествени и устойчиви материали, UrbanLite е готова да се справи с ежедневните предизвикателства на градския стил.
  • Urban Explorer UrbanLite 15.6″ е партньорът ви в градския живот, предоставяйки функционалност и стил в едно. Позволете на чантата да бъде отражение на вашия модерен и активен начин на живот.
Тип продукт:Чанта за лаптоп
Производител:URBAN EXPLORER
подходящ за:15.6″
Цвят:Син
Размери (Д х В х Ш):37 × 3 × 27 см.

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.