Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Чанта/раница за лаптоп Сак Urban Explorer FlexFit, Черен цвятна ниска цена с бърза доставка

Чанта/раница за лаптоп Сак Urban Explorer FlexFit, Черен цвят

Продукт № 402146
Категория: Чанти и раници за лаптопи
Производител:
Вид:чанта през рамо 
Размер на лаптоп:от 15 до 16.9 инча 
Наличност:ДА
На склад в: София

47.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Сак Urban Explorer FlexFit, Черен цвят


  • Стил и качество: UrbanChic е проектирана с внимание към детайла, предоставяйки ви модерна и елегантна чанта, която пасва към вашия облик.
  • Защита и организация: Със своето отделение за лаптоп до 13 инча, UrbanChic предлага сигурно и защитено пренасяне на вашия технологичен спътник. Допълнителните джобове осигуряват пространство за организиране на аксесоари и лични вещи.
  • Удобство и лекота: Леката конструкция на UrbanChic и регулируемата презрамка за през рамо гарантира комфорт при носене, осигурявайки ви свобода на движение в градската среда.
  • Модерен дизайн: Съчетавайки класически и съвременни елементи, UrbanChic е предназначена да бъде не само функционална, но и стилна част от вашия гардероб.
  • Издръжливи материали: Изработена от висококачествени материали, чантата гарантира издръжливост и качество, което е подходящо за градския живот.
  • Urban Explorer UrbanChic 13″ е перфектният аксесоар за всеки, който цени функционалността, стиловете и комфорта в едно. Съчетайте градската мода с технологичната функционалност с UrbanChic!
 
Тип продукт:Чанта за лаптоп
Производител:URBAN EXPLORER
Модел и размер:UrbanChic 15.6″
Цвят:Черен
Размери (Д х В х Ш):42 × 7 × 29 см

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.