Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Раница Urban Explorer TechVista 15.6″, Черен цвятна ниска цена с бърза доставка

Раница Urban Explorer TechVista 15.6″, Черен цвят

Продукт № 402191
Категория: Чанти и раници за лаптопи
Производител:
Вид:раница 
Размер на лаптоп:от 15 до 16.9 инча 
Наличност:ДА
На склад в: София

78.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Раница Urban Explorer TechVista 15.6″, Черен цвят


  • Технологична иновация: TechVista предоставя вграден USB порт, който ви позволява да зареждате устройствата си по всяко време, докато сте в движение.
  • Лаптоп защита: С добре подплатен отдел за лаптоп, раницата предоставя надеждна защита за вашия ценен компютър, докато сте в движение.
  • Стилен и удобен дизайн: Модерният външен вид се слива перфектно с интелигентните технологии в раницата, докато подплатените презрамки и гръб осигуряват комфорт при носене.
  • Множество отделения: С разнообразие от джобове и отделения, TechVista прави организирането на вашия градски живот лесно и ефективно.
  • Издръжливост и качество: Изработена от висококачествени материали, раницата не само е стилна, но и изключително издръжлива, подходяща за ежедневните предизвикателства на градския стил.
  • Вземете своя Urban Explorer TechVista и се потопете в света на технологичното изживяване, където стилът и функционалността се срещат.
 
Тип продукт:Раница за лаптоп
Производител:URBAN EXPLORER
Модел и размер:TechVista 15.6″
Цвят:Черен
Размери (Д х В х Ш):30 × 17 × 46 см.

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.