Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Раница Urban Explorer StreetGear 15.6″, Черен цвятна ниска цена с бърза доставка

Раница Urban Explorer StreetGear 15.6″, Черен цвят

Продукт № 402129
Категория: Чанти и раници за лаптопи
Производител:
Вид:раница 
Размер на лаптоп:от 11 до 14.9 инча 
Наличност:ДА
На склад в: София

61.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Раница Urban Explorer StreetGear 15.6″, Черен цвят


  • Прегърнете градския стил с раницата Urban Explorer StreetGear – идеалният съюз между функционалност и модерен дизайн. Този уникален модел е създаден за активните градски пътешественици, които ценят комфорта и стилът в едно.
  • Функционалност: С множество отделения за лаптоп, таблет, документи и аксесоари, Urban Explorer StreetGear предлага практичност, необходима за градския ежедневен ритъм.
  • Модерен дизайн: Съчетавайки минималистичен външен вид с издръжливи материали, раницата отразява съвременния градски стил и е подходяща за всеки облик.
  • Комфорт: Регулируемите презрамки и подплатената област на гърба осигуряват комфорт дори при дълги периоди на носене.
  • Технологични детайли: С интегрирани USB порт и водоустойчиви материали, Urban Explorer StreetGear е готова за съвременни градски предизвикателства.
  • Независимо дали сте на път за работа или се подготвяте за следващото си приключение, Urban Explorer StreetGear е перфектният спътник за вашия градски стил.
 
Тип продукт:Раница за лаптоп
Производител:URBAN EXPLORER
Модел и размер:StreetGear 15.6″
Цвят:Черен
Размери (Д х В х Ш):30 × 14.5 × 45 см.

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.