Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Аудио карта Звукова карта Creative Sound Blaster ZxR PCIe Gaming, Dolby Digital, DTS, 5.1на ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Аудио карта Звукова карта Creative Sound Blaster ZxR PCIe Gaming, Dolby Digital, DTS, 5.1

Продукт № 202825
Категория: Аудио карти
Производител:
Модел:
Blaster ZxR PCIe Gaming
Гаранция:
12 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
429.00 ЛВ

Звукова карта Creative Sound Blaster ZxR PCIe Gaming, Dolby Digital, DTS, 5.1


Звукова карта Creative Sound Blaster ZxR PCIe Gaming, Dolby Digital, DTS, 5.1

Флагмана серията на Creative - Blaster Z-серията представя новата си звукова карта Sound Blaster ZxR, която вдига стандартите на технологиите и производителността й за предстоящите PC игри и забавления. Разполагаща с ненадминато SNR от 124 dB, тя включва допълнителна DBPro платка и аудио контролен модул за ненадминато аудио възпроизвеждане и създаване на съдържание.

  • SNR 124dB - Съотношението сигнал/шум или SNR от 124 dB означава, че вашият звук ще бъде повече от 99.99% чист, което е над 89.1 пъти по-добро от вграденото аудио на дънната платка.
  • Създаване на съдържание със студийно качество- Добави студийно качество на всичко, което правиш в домашни условия - от запис на песни, аудио към твоите клипове разчитайки на хардерни компоненти за аудиофили, като 123dB аналогово-цифрови преобразуватели (ADC) с RCA Aux-in и оптични входове за изключително качество на запис. С усилвателя за слушалки с 600 ома можете да извършвате и мониторинг на студийно ниво.
  • Несмислени аудио записи с ултра ниска латентност - Наслаждавайте се на намалена латентност с поддръжка на входен / изходен аудио поток (ASIO) със Sound Blaster ZxR. Чуйте как аудио записите ви оживяват!
  • 24-битов / 192kHz аудио изход - Stereo Direct ви позволява да слушате музиката си чиста и непреработена с невероятна скорост на битовете от 24 бита 192 kHz.
  • Висококачествената DBPro платка - DBpro е друга причина, поради която Sound Blaster ZxR осигурява само най-доброто възпроизвеждане и създаване на аудио. Тя предлага оптичен изход за отлично възпроизвеждане на звук, плюс професионални ADC с RCA Aux-in и оптични входове за студийно качество на запис.
  • Accessible Audio Control Module (ACM) - Вземете контрола със стил и лекота благодарение на ACM, който включва вграден микрофон и I/O връзки за микрофон/слушалки. Копчето на ACM ви позволява удобно да регулирате нивата на слушалките.
  • SBX Pro Studio™ Technologies - звуковите технологии SBX Pro Studio ™ създават безпрецедентни нива на аудио реализъм, включително зашеметяващи 3D съраунд ефекти за високоговорителите и слушалките.
  • Sound Core3D Audio Processor - Мулти-ядреният аудио процесор Sound Core3D ™ е предназначен да разтоварва SBX Pro Studio и ефектите от CrystalVoice от основния си процесор, подобрявайки цялостната производителност на компютъра, което води до драстично по-добро качество на звука и гласа.
  • Crystal Clear Communication - В игрите, ако не комуникирате, не печелите. Насладете се на кристално ясна комуникация с вашите съотборници с пакета от технологии CrystalVoice ™, който премахва ехото, шумовете в околната среда и взема гласа ви от зона (Voice Focus). Той също така поддържа нивото ви на глас, дори ако сте близо или далеч от микрофона.
  • High Fidelity Multi-channel Surround - Свържете се с вашата система за домашно кино чрез един цифров кабел и се наслаждавайте на кино DVD филми, като превръщате всички стерео или многоканални потоци в съраунд звук с висока прецизност.

 

  • PCI Express x1 5.1 Channels
  • 124dB SNR of Superior Experience
  • 600 ohm Headphone Amp
  • Sound Core3D Audio Processor


Гаранционен срок: 12 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.