Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Антена/Кабел Антена Ubiquiti Omni Antenna с настолна стойка UACC-UK-Ultra-Omni-Antennaна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Антена/Кабел Антена Ubiquiti Omni Antenna с настолна стойка UACC-UK-Ultra-Omni-Antenna

Продукт № 413568
Категория: Антени и кабели
Производител:
Модел:
UACC-UK-Ultra-Omni-Antenna
Гаранция:
24 месеца
Гаранционни условия:
12 месеца (юридически лица) / 24 месеца (физически лица)
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

50.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Антена Ubiquiti Omni Antenna с настолна стойка UACC-UK-Ultra-Omni-Antenna


Подобрено покритие

Комплектът Ubiquiti Omni Antenna & Desktop Stand Kit е универсално решение, проектирано да подобри безжичните възможности и опциите за разполагане на вашия Swiss Army Knife Ultra. Този комплект съчетава омнидирекционална антена за разширен обхват с удобна настолна стойка, предлагайки по-голяма гъвкавост и подобрена производителност. Насладете се на значително подобрение в силата на безжичния сигнал с високоефективния омнидирекционален радиационен модел на антената. Това 360-градусово покритие осигурява надеждна свързаност във вашата среда.

Поддръжка на две честоти

Омни антената работи безпроблемно както на 2.4 GHz, така и на 5 GHz честоти, като максимизира съвместимостта с вашата съществуваща мрежа и оптимизира потенциала на Swiss Army Knife Ultra. Насладете се на по-силна и по-стабилна връзка във всяка среда благодарение на подобрената сила на сигнала и елиминираните мъртви зони. Инвестирайте в Omni Antenna & Desktop Stand Kit и се възползвайте от комбинираните предимства на разширен обхват и надеждна свързаност за вашия Swiss Army Knife Ultra.

Настолно разполагане

Включената настолна стойка предоставя стабилна и удобна платформа за разполагане на вашия Swiss Army Knife Ultra. Това позволява оптимално разполагане и лесен достъп в офис среди или други настолни настройки. Комплектът Omni Antenna и Desktop Stand Kit са изработени с водоустойчив дизайн. Това осигурява надеждна работа и защита от атмосферни влияния, правейки комплекта подходящ за различни сценарии на разполагане както на закрито, така и на открито.

Производител:UBIQUITI
Монтаж:
  • Външен
  • на стена
Поляризация:Omni-directional
Усилване:
  • 2.4 GHz 5 GHz 3 dBi
  • 5 GHz 3 dBi 4 dBi
Тип:
  • Outdoor
  • Външна
Цвят:Бял
Работна влажност:5 - 95 % без кондензация
Работна температура:-40℃~70℃
Материал на корпуса:
  • Термопластичен полиестерен еластомер
  • Поликарбонат
  • Полибутилен терефталат
  • Полиоксиметилен
Размери:154 x 15 x 15 mm
Гаранция:12 месеца (юридически лица) / 24 месеца (физически лица)

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.