Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Други Thermaltake Mod Sleeved Cable Black & White 301mmна ниска цена с бърза доставка

Други Thermaltake Mod Sleeved Cable Black & White 301mm

Продукт № 407799
Категория: Други аксесоари
Производител:
Модел:
AC-048-CN1NAN-A1
Наличност:ДА
На склад в: София

109.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Thermaltake Mod Sleeved Cable Black & White 301mm


  • Персонализирайте изграждането на вашата система с TtMod Sleeve Cable който е покрит с термосвиваем метод на ръкав и се предлага в трислоен дизайн.
  • Новите кабели с индивидуална обшивка са без термосвиване, за да осигурят висококачествено сглобяване на кабели и поддръжка за високи токове, за да се постигне превъзходна производителност и стабилност.
  • Кабелните гребени със заоблени ръбове осигуряват професионален вид и лесен монтаж.
  • Всеки гребен може да бъде поставен индивидуално по протежение на кабела за правилно монтиране и насочване. Подобрете цялостния въздушен поток и бъркотията в кутията с първокласно насочване на всеки кабел.
  • Всички кабели са изградени с висококачествени 16 AWG проводници и кабелна обвивка с ултра плътност, за да осигурят превъзходна електрическа връзка.
Производител:Thermaltake
Продуктов код:AC-048-CN1NAN-A1
Баркод:4717964407061
Цвят:Черено-бял
Гаранция:24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.