Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Други Headphone Holder Modecom Claw 01на ниска цена с бърза доставка

Други Headphone Holder Modecom Claw 01

Продукт № 408929
Категория: Други аксесоари
Производител:
Модел:
Claw 01
Наличност:ДА
На склад в: София

21.80 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Headphone Holder Modecom Claw 01


  • Удобство, безопасност и чистота са думите, които характеризират стойката за слушалки MODECOM CLAW 01 Стойката ви позволява да настроите оптимално място за вашите слушалки, което не само ви позволява да поддържате слушалките си в ред, но в същото време ги предпазва от повреди като като случайно разливане на напитка, ако лежат на плота.
  • В допълнение към по-добрата организация на пространството на вашето бюро, има и естетически проблеми, изглежда много по-добре и по-спретнато. MODECOM CLAW 01 е и за комфорт, защото след като поставите слушалките и кабела от тях, няма да бъдете обезпокоявани по време на игри, слушане на музика или видеоконференция. Освен това е страхотно удобство, че винаги знаете къде е мястото на вашите слушалки и трябва само да ги посегнете, за да се насладите на звуците от любимата си игра или музика.
  • Предпазва слушалките от случайни повреди - могат да бъдат прибрани на сигурно място на бюрото.
  • Използването на висококачествени материали по време на производството се дължи на неговата издръжливост.
  • Черната стойка е ненатрапчива, което я прави слушалките, които играят първа роля във всяка стойка.
  • Стойката има стабилна стойка с гумирани крачета, които я предпазват от хлъзгане по бюрото. Независимо от конструкцията на слушалките, теглото и дизайна им, MODECOM CLAW 01 ще гарантира тяхната безопасност.
Модел:CLAW 01
Размери:127 х 145 х 243 мм.
Тегло159 гр.
СъвместимостУниверсална

 


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.



е