Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Други Цифрова камера MAGUS CHD50на ниска цена с бърза доставка
последни бройки
доставка до 20 дни

Други Цифрова камера MAGUS CHD50

Продукт № 393345
Категория: Други аксесоари
Производител:
Характеристики:HDMI/WLAN/USB 2.0, автоматично фокусиране, 8 MP, 1/1,8'', цветна
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: Европейски склад
Срок за внос: 20 дни след плащане

1489.00 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Цифрова камера MAGUS CHD50

HDMI/WLAN/USB 2.0, автоматично фокусиране, 8 MP, 1/1,8'', цветна


MAGUS CHD50 е цифрова HDMI камера с автоматично фокусиране, която поддържа три интерфейса. Камерата е оборудвана с 8 MP сензор и създава реалистични изображения с разделителна способност 4К (3840x2160 px), като превключва автоматично между 4K и Full HD, в зависимост от разделителната способност на монитора.

Камерата използва интерфейс HDMI за свързване към телевизор, монитор или проектор. В този режим камерата работи автономно, без компютър. Интерфейсът HDMI осигурява висока и стабилна скорост на предаване на данните от камерата към външния екран. Може да се свързва с компютър чрез WLAN или USB 2.0. Видеозаписът се прави с 30 fps.

Камерата комбинира висока честота на кадрите и широколентов HDMI, така че, видеозаписите са ярки, без неподвижни кадри или прекъсвания между кадрите. При максимална разделителна способност изображението е с добра детайлност, движещите се обекти се виждат без проблеми, а движението на обектите се показва без закъснения.

Сензор

Камерата е снабдена с цветен CMOS сензор SONY Exmor/Starvis с фоново осветление. Тази технология увеличава светлочувствителността и подобрява работата на камерата при слаба осветеност.

Сензорът с размер 1/1,8'' и пиксели 2,0x2,0 µm осигурява светлочувствителност 505 mV/lux/s при 1/30 s. За постигане на максимално зрително поле без изкривяване, препоръчваме използване на адаптер с увеличение от 0,5x до 0,75x.

Автоматично фокусиране

В режим HDMI фокусът се регулира автоматично. Автоматичното фокусиране прави по-лесно заснемането на ясни изображения и Ви помага да избегнете смущения по време на вашите презентации.

Характеристики на софтуера

Когато е свързана чрез интерфейс HDMI, камерата използва вграден софтуер за показване на изображения на външен дисплей, правене на снимки, видеозаписи, редактиране на изображения и измерване на линейни и ъглови размери на образци и техните структури. Преди да се пристъпи към измервания, софтуерът трябва да се калибрира за всеки обектив с калибрационен образец.

Интерфейсите USB 2.0 и WLAN се използват за свързване на камерата с компютър. Има софтуер, който може да се инсталира от включения в комплекта компактдиск.

Поддръжка на допълнителни устройства

За да използвате вградения софтуер, свържете мишка към USB порта. Управлението с мишка елиминира вибрациите, които се появяват, когато потребителят взаимодейства с камерата.
Вместо мишка, можете да инсталирате Wi-Fi адаптер в USB порта. Той се използва за свързване с компютър и прехвърляне на данни в него.

Снимките и видеоматериалите се запаметяват на SD карта или на флашпамет.
В продуктовата MAGUS има монитори с течнокристален дисплей, които са предназначени за директен монтаж върху HDMI камери. Едновременното използване на камера и монитор създава компактна и мощна система за обработване на изображения за всеки микроскоп MAGUS.

Монтаж

Камерата се монтира на микроскопа в тринокулярната тръба/в страничния отвор за камерата с помощта на адаптера с C-образна монтировка (включен в комплекта). За да монтирате камерата в окулярна тръба на мястото на окуляра, ще Ви е необходим специален адаптер с C-образна монтировка и адаптерни пръстени (не са включени в комплекта), които да съответстват на диаметъра на тръбата.

Основни характеристики:

  • Камерата работи автономно, без връзка с PC и инсталиране на софтуер, чрез интерфейс HDMI. Може да се свързва към компютър чрез WLAN и интерфейс USB 2.0
  • Автоматичното фокусиране в режим HDMI прави по-лесно регулирането на отчетливостта на изображението
  • Автоматично превключване между 4K и Full HD в зависимост от разделителната способност на монитора
  • 30 fps с всеки интерфейс за видео изход – за наблюдение на движещи се обекти, записване на видеоматериали и придвижването на образците без трептене и забавяния
  • Цветният сензор с фоново осветление CMOS SONY Exmor/Starvis осигурява ниско ниво на шума и висока светлочувствителност, дори при слаба осветеност. Ще получите по-ясни и по-ярки изображения с по-наситени цветове
  • Софтуер за запис на снимки, видеозапис, редактиране, функции на външен дисплей, линейни и ъглови измервания

Комплектът включва:

  • Цифрова камера
  • HDMI кабел (2 m)
  • Кабел USB 3.0 (1,5 m)
  • USB мишка
  • 32 GB SD карта с памет
  • USB Wi-Fi адаптер (2 бр.)
  • Променливотоков захранващ адаптер 12 V/1 A (Евро)
  • Инсталационни CD с драйвери и софтуер
  • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
Марка:MAGUS
Гаранция, години:5
EAN:5905555019178
Размер на опаковката (Д x Ш x В), cm:9x25.5x17
Транспортно тегло, kg:1.48
Сензор:Sony Exmor/Starvis CMOS
Цветен/монохромен:цветен
Мегапиксела:8
Максимална разделителна способност, пиксели:3840x2160
Размер на сензора:1/1,8" (7,68x4,32 mm)
Размер на пиксела, μm:2x2
Автоматично фокусиране:yes
Светлочувствителност:505 mV при 1/30 s
Отношение сигнал/шум:0,1 mV при 1/30 s
Експозиция:0,04 ms–1000 ms
Видеозапис:yes
Формат на изображението:*.jpg, *.tif
Спектрален диапазон, nm:380–650 (вграден инфрачервен филтър)
Тип на затвора:ERS (електронен преместващ се затвор)
Изисквания към системата:Windows 8/10/11 (32-битов и 64-битов), Mac OS X, Linux, до 2,8 GHz Intel Core 2 или по-мощен, най-малко 4 GB RAM, порт USB 2.0, RJ45, CD-ROM, 19" или по-голям дисплей
Софтуер:HDMI: вграден; USB: MAGUS View
Тип на монтажа:C-образна монтировка
Диапазон на работната температура,°C:-10 — 50
Диапазон на работната влажност, %:30 — 80
Интерфейсни съединители:HDMI 1.4, WLAN, USB2.0
Карта с памет:SD до 32 GB
Честота на кадрите, fps при разделителна способност:30 при 3840х2160 (HDMI); 30 при 3840х2160 (WLAN); 30 при 3840х2160 (USB)
Място на монтаж:тринокулярна тръба, окулярна тръба вместо окуляр
Видео формат:*.h264/*.h265, *.mp4
Тяло:алуминиева сплав
Захранване:постояннотоков адаптер 12 V, 1 A
Спецификации на променливотоковия захранващ адаптер:входни параметри: променливо напрежение 100–240 V, 50/60 Hz; изходни параметри: постоянно напрежение 12 V/1 A

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.