Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Озвучителна система Тонколони Logitech Z313, 2.1, 25W, Черенна ниска цена с бърза доставка

Озвучителна система Тонколони Logitech Z313, 2.1, 25W, Черен

Продукт № 224294
Категория: Озвучителни системи
Производител:
Модел:
Z313
Наличност:ДА
На склад в: София

94.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Тонколони Logitech Z313, 2.1, 25W, Черен


Z313 е 2.1 система, състояща се от две стерео колони с два високоговорителя и субуфер. Подобно на Z130 всяка колона е с два високоговорителя за пълно покриване на средните и високите тонове, а ниските са изместени основно към субуфера. Компактният им за десктоп аудио система размер ги прави удобни за домашни партита, а качеството на звука и плътността на басовете - удачен избор за филм или игра.

Колонките и субуфера са изцяло черни. Субуферът е компактен, лек и вдигнат на четири големи крачета, даващи му достатъчно пространство, за да може да "диша" и да поеме въздух, за да захрани мембраната си. В центъра на предният му панел е разположен въздухопровод за още по-силни басове. Поставянето му на плоска повърхност, особено на твърд под (паркет или плочки) подобрява драстично акустиката му и разпорстранява басовете в цялото помещение.

Системата се управлява лесно и удобно посредством жично дистанционно управление. С него не само ще можеш да контролираш силата на звука и мощността на басовете, но и да пускаш или спираш плейлистата.

Звукът от тонколоните е чист и кристален, богат на тонове. Басовете не се деформират дори при много високи нива на звука. Z313 са достатъчно мощни да озвучат голямо помещение, а сравнително малкият им размер (събират се без проблем в малка раница или в чанта за през рамо) ги прави удобни за озвучаването на импровизирани партита. На лявата колонка има аудио жак, в който можеш да включиш тапи или слушалки


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.