02 978 77 23

Поща: store@bestpc.bg

Лаптопи, Компютри, Таблети и Компоненти
най-ниски цени, безкомпромисно обслужване!
Разположение на магазина

МАГАЗИН

София

shopping-cart  КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Продукт Small Foot Играчка за дърпане Охлюв, със сортер, дървенна ниска цена с бърза доставка
ограничено количество

Продукт Small Foot Играчка за дърпане Охлюв, със сортер, дървен

Продукт № 321182
КРАТКО ОПИСАНИЕ #321182
Категория: Други продукти
Производител:
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

54.90 ЛВ
product-basketВ кошницатa:
0
 бр. 

Small Foot Играчка за дърпане Охлюв, със сортер, дървен

  • Побързай, малко охлювче! Този дървен охлюв за дърпане с еластични рогца, приятелски очи и гумени колела вдъхновява децата да се научат да ходят, като същевременно подобрява двигателна им активност, умението за вмъкване на фигури и използване на винтове.
  • Когато се дърпа, подвижната черупка на охлюва се завърта и кара вмъкнатите части вътре да издават шум. Тези части могат да се завинтват и към другата страна на черупката на охлюва и благодарение на цветните маркировки се тренира разпознаването на цветове и форми.
  • Комбинацията от естествено, необработено дърво и модерни цветове прави това дърпащо се животно наистина привличащо вниманието!
  • Черупката на този весел охлюв е подвижна и позволява индивидуално сортиране на ярко оцветените вмъкващи се елементи. Частите могат да се съхраняват в завинтено състояние за тихо съхранение, така че да не тропат из къщата, когато бъдат издърпани следващия път.
  • Умна играчка за двигателна активност за вмъкване на фигури и използване на винтове.

    За деца над [год]:1

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.