Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Продукт Disney Комплект Travel, кутия за съхранение 5 L, чаша за пътуване 350 mlна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Продукт Disney Комплект Travel, кутия за съхранение 5 L, чаша за пътуване 350 ml

Продукт № 311503
Категория: Други продукти
Производител:
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

31.19 ЛВ
ПРОМОЦИЯ
27.99 лв
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Disney Комплект Travel, кутия за съхранение 5 L, чаша за пътуване 350 ml, бутилка за пътуване 630 ml, стъклена чаша 300 ml, сини


Добавете артистичен акцент и направете всяко пътуване комфортно с Disney комплектите за пътуване!
Комплектът включва:

  • Многофункционална кутия, изработена от PAH, подходяща за използване както за съхранение на вещи, така и за декоративна масичка. Кутията е с вместимост 5 L и е декорирана с интересни елементи от Лисабон.
  • Детска термочаша, декорирана с интересни елементи от Париж. Чашата е произведена от тритан и полипропилен и е с вместимост 350 ml. Не се препоръчва използване в съдомиялна и микровълнова печка.
  • Бутилка за вода, декорирана с интересни елементи от Париж. Произведена е от тритан и полипропилен и е с вместимост 630 ml. Не се препоръчва използване в съдомиялна и микровълнова печка.
  • Стъклена чаша за вода, декорирана с интересни елементи от Париж.


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.