Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Безжична мишка CHERRY MW 8C ERGO, USB, Bluetooth-2.4Ghz, Чернана ниска цена с бърза доставка

Безжична мишка CHERRY MW 8C ERGO, USB, Bluetooth-2.4Ghz, Черна

Продукт № 297708
Категория: Мишки
Производител:
Модел:
JW-8600
Тип свързване:Безжична Bluetooth 
Наличност:ДА
На склад в: София

129.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Безжична мишка CHERRY MW 8C ERGO, USB, Bluetooth-2.4Ghz, Черна


Безжична мишка с иновативни функции за потребители със много изисквания. Тя е с ергономична форма и предназначена за използване с дясна ръка. Комфортът се подчертава от бутоните на мишката, изработени от анодизиран алуминий и гумирани странични повърхности с опора за палец в стил „Voronoi”. Палецът автоматично намира приятна позиция и може да  почива спокойно. Големите плъзгащи се повърхности позволяват на мишката да се движи леко над работния плот, облекчавайки стреса от китката.

Високо прецизният сензор с лазерен LED позволява мишката да се използва на почти всяка повърхност, включително стъклени маси. Разделителната способност може да се настрои на четири етапа с едно натискане на бутон: 600, 1,000, 1,600 или 3,200 dpi. Това означава, че мишката е готова за използване с 4k монитори с висока разделителна способност.

Инсталираната акумулаторна литиева батерия може просто да се зарежда с предоставения USB кабел - дори докато работите. Щедрият капацитет от 550 mAh означава, че едно зареждане е достатъчно за няколко седмици непрекъсната производителност.

За разлика от други конвенционални мишки, CHERRY MW 8C ERGO може да бъде свързан или с предоставения 2,4 GHz безжичен USB приемник, или чрез Bluetooth®. Можете бързо да превключвате типовете връзки, като използвате превключвател в основата на мишката. Това позволява например лаптоп да бъде свързан чрез Bluetooth® и компютър да бъде свързан чрез обикновена безжична връзка и двата да се управляват с една и съща мишка. Просто натиснете превключвателя, за да превключвате между двете устройства.

В допълнение, CHERRY MW 8C ERGO е с изключително издръжлив скрол бутон  с оптично сканиране, магнитен USB приемник и удобна за прибиране  транспортна торбичка

  • Метална алуминиева повърхност на мишката и скрол бутона
  • Мулти режим: Технология 2.4Ghz/Bluetooth с AES-128 криптиране
  • Безжична мишка с шест бутона
  • Гумирани странични повърхности с опора за палеца в стил Voronoi
  • Ергономичен дизайн, подходящ за дясна ръка
  • Високопрецизен LED лазарен сензор-PixArt PAW3805EK
  • Четири нива на смяна на резолюцията 600/1000/1200/3200
  • Работи на почти всички повърхности, включително стъкло
  • LED индикатор за заряда на батерията, състоянието на зареждане и разделителна способност
  • Вградена литиева батерия, която се зарежда през micro USB
  • Време за работа: до 70 дни с пълно зареждане на батерията
  • Идеална форма за големи ръце
  • Включен калъф за транспортиране

 



Гаранционен срок: 24 месеца


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.